Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dymitrov: sluchaj, ja rozumiem ze sie nie interesujesz sportami walki i nie wiesz nic o punktowaniu, nic o decyzjach sedziowskich itd. spoko, rozumiem ze dla casuala to moglo wygladac jak wygrana kubiszyna xD ale tak nie bylo. kurde, jak nie kumasz bazy, nie kleisz bryly, to najlepiej zebys zamknal morde, a nie udawal speca w temacie bazujac na kursach u bukmachera xD. obstaw sobie dla testu kupon 10x wydarzen z
  • Odpowiedz
@filixcastellano: no rzeczywiście mmarocks to wyrocznia, fachowcy nad fachowcami. Po 3 krótkie zdania na rundę to przebieg całej walki. Pasternak s--------ł non stop, atakował z kontry, nie przejmował inicjatywy.

obstaw sobie dla testu kupon 10x wydarzen z kursami 1,10 i gwarantuje, ze z 3 ci nie wejda

a ja ci gwarantuje, że obstawianie pre match to coś innego niż live i żaden buk by nie robił takiego kursu live na
  • Odpowiedz
@Dymitrov: no ja obstawiłem kursik 4 na Pasternak na punkty bo jak dla mnie to była promocja gdzie oni uważam są na równym poziomie, ale też jakoś specjalnie nie analizuje walk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Adolf_hit_her: tak, bo punktuje sie glownie to kto tworzy presje i napiera, a nie obrazenia i celne ciosy,

dalem mmarocks, dlatego ze no costam wiedza plus masz sekcje komentarzy z ludzmi, ktorzy tez costam obejrzeli, wiec tych opinii masz kilka. ale mozesz pojsc w inne miejsce, chociazby do mistrza gry, czy no gdziekolwiek procz losowego komentarza na wykopie/twitterze/instagramie
  • Odpowiedz
@Adolf_hit_her: nie, nie, niepodważalnym dowodem jest to, że ty sobie napisałeś tezę, że żaden buk by nie dał takich kursów na live. To że dają takie kursy i to nie wchodzi, to żaden dowód. Grunt, że ty napisałeś, że jest inaczej. Twoje zdanie jest naddowodem i żadne rzeczywiste kupony, które przeczą twojemu wyobrażeniu tego nie zmienią
  • Odpowiedz
@filixcastellano: zdajesz sobie sprawę, że gdyby każdy kupon 1.10 wchodził to wszyscy by obstawiali po 100 takich na kuponie? Niestety świat tak nie działa i jest dużo zmiennych które czasem się zdarzają w "pewniaczkach"
  • Odpowiedz
@Adolf_hit_her: czyli ty wlasnie imputujesz ze bukmacher moze dac kurs 1,1 i 6,0 i ten 1,1 moze nie wejsc? nawet na live??? ja czytalem ze jest inaczej, o patrz, taki komentarz znalazlem w necie

żaden buk by nie robił takiego kursu live na wyrównaną walkę
  • Odpowiedz
@Adolf_hit_her: dobra ja w---------m, nikt tu nikogo do niczego nie przekona, zostawie jedynie link do profilu pandy, ktory wrzucal wszystkie walki i proponuje wam obejrzec sobie to jeszcze raz. owszem diego napieral, diego szukal bijatyki, ale wyszlo mu to tak, ze byl punktowany, kontrowany, czesto wchodzila lewa reka pasternaka na jego zrywy, walka byla brudna, bylo przewracanie, przytulanie, byla ciezka do punktowania. jak obejrzycie jeszcze raz to, taka mam nadzieje,
  • Odpowiedz
@Dymitrov tego Pasternak to ma wrażenie że fame pcha za wchodzenie w dupe im on to przy każdej możliwość federacji rowa wylizuje, to samo z denisem było. Wielki zawdowiec a serio nic nie pokazuje walki nuda, na konferencji nuda na programach nuda. A go pchają ciągle wszędzie
  • Odpowiedz