Wpis z mikrobloga

• 135
Oj tak, szczególnie sprzeciwianie się wprowadzenia kredytu 0%.

Żeby tak Polak mógł mieć mieszkania tańsze!!??

Ruskie onuce.

@Hambercios: ważniejsze jest batożenie gejów niż dziedziczenie bez podatku XD konfa w pigułce
  • Odpowiedz
@BoskiPrototyp Kolejny frazes.
Braun siedzi sobie w Europarlamencie, grzeczniutki jak nigdy.
Co oni zrobili złego homoseksualistom przez te lata?
Pytam serio, nie chodzi mi o pustosłowie, tylko o realne działania.
Zresztą związki i aborcję blokuje PSL, który zawsze się do sejmu dostaje.
  • Odpowiedz
@BoskiPrototyp: a propos konfederacji, kilka już wywiadów bosaka słuchałem i czy nie zauważyliście że on nadużywa zwrotów "tak się mówi w kuluarach, ktoś mi o tym mówił, słyszałem od moich wyborców, proszę jechać i się przekonać". Krzysiu tak mówi i nie można tego zweryfikować na już, ostatnio tak mówił o setkach ofiar powodzi xD Chlop ciężki w rozgryzieniu, czy on taki naprawdę jest czy zgrywa takiego pseudo inetliegnta.
  • Odpowiedz
on nadużywa zwrotów "tak się mówi w kuluarach, ktoś mi o tym mówił, słyszałem od moich wyborców, proszę jechać i się przekonać". Krzysiu tak mówi i nie można tego zweryfikować na już, ostatnio tak mówił o setkach ofiar powodzi xD Chlop ciężki w rozgryzieniu, czy on taki naprawdę jest czy zgrywa takiego pseudo inetliegnta.

@mac_mod: to specjalna taktyka, on to robi z premedytacją. Potem nie można mu nic zarzucić bo
  • Odpowiedz
Czyli są ,,naziolami", gnębią gejów, a jednocześnie nic nie mogą?

@Hambercios: A mają większość? A chca np. wyjscia z uni, nadal kopac nierentowny węgiel, prywatną płatna edukację, utrudniać rozwody, jednocześnie chca by kazdy mogl leczyć itd itd. wlasnie o to chodzi ze na razie nie wiele mogą bez większości i niech tak zostanie bo ich pomysły to katastrofa sama w sobie.
  • Odpowiedz