Wpis z mikrobloga

Pod moją siłownią rezyduje stała grupa meneli pilnujących miejsc parkingowych. No i dzisiaj ciężkie treningi spotkały się w końcu z komplementem "ale wielki chłop" "widać że ciężko ćwiczy". Stałem się typem z tego mema, tylko że to był feedback od żuli. Nie o to do konca chodziło xD

#gownowpis #mikrokoksy
zdrajczyciel - Pod moją siłownią rezyduje stała grupa meneli pilnujących miejsc parki...

źródło: F56aRT_WcAAx86Z

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@masz_fajne_donice: Co do “lasek” się nie wypowiem. Co do ćwiczeń to tak uważam że jest duża liczba osób (w tym ja) które ćwiczą z innych powodów niż figura. W moim wypadku przyrost masy mięśniowej mogę uznać za efekt uboczny (który też jest spoko, poprawia mi samoocenę). Jest duża liczba osób która w ten sposób walczy ze swoimi demonami, konstruktywnie odreagowuje stres, emocje. Buduje dyscyplinę i ma wiele innych benefitów.
  • Odpowiedz
@tomwick55 ćwiczy, ubiera się, maluje w dużej części dla innych. Jak ktoś tego nie rozumie, to wyłącznie przez brak wiedzy i zwyczajną głupotę. U dorosłych nie ma na to już wytłumaczenia.
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !!! ogromnym jak zwierz!!! kto nie ma masy jest nikim!!! chudzi moga isc na ryby!!! najwazniejsza jest wielkosc!!! jak jestes wielki rzadzisz!!!wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sra po rajtach i kazdy chce byc taki dzik jak ty!!! MASA TO PODSTAWA!!! JESTES WILEKI JESTES SZEFEM!!! WSZYSCY MAJA DO CIEBIE RESPEKT!!! TO JEST WLASNIE SENS KOKSOWANIA!!! I TAKA JEST PRAWDA!!!
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel: to jest pułapka wielu osób na siłowni tj. "wielki chłop" nie jest raczej atrakcyjny

Sam się w tym roku bardzo mocno docinałem i mam tzw. lekki zarys mięśni (v-tape, biceps który wypełnia rękaw koszulki, kratka na brzuchu, niski % bodyfat gdzie sporo wyszczuplałem). Trening 4-5x w tygodniu, ukierunkowany na estetykę, nawet nie wiem jakie mam rekordy siłowe

W okresie jak sporo randkowałem zdarzało mi się słyszeć że widać że
  • Odpowiedz