Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +143
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +126
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
#mecz #fcbarcelona
@lepaq: Życie by bylo piekne gdyby nie Anka xD
BTW, Robert to jeden z najlepszych napastników w historii piłki nożnej, zdobył wszystko co mógł w piłce klubowej, zarabia 20 mln EUR rocznie z samego kontraktu w klubie, żyje na suburbiach słonecznej Barcelony.
Żyć, nie umierać. A chłop ma dopiero 36 lat. Potrafię sobie wyobrazić, że jeszcze pogra przez 2 lata gdzieś w serie A, zdobywając mistrzostwo Włoch.