Wpis z mikrobloga

Jedna z największych dla mnie zagadek na wypoku jest popularność hotelu paradise xD wchodzę w gorące, a tam polityka, patostreamy, freak fighty, czarny humor i nagle z d--y content dla grazynek z pudelka xD

#hotelparadise
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yahoomlody: kiliknij sobie na ktorekolwiek konto, wiekszosc to wlasnie mlode grazynki ktore rok temu uslyszaly o "wykopu". Nie bede sie powtarzal, tldr wykop nie zszedl na psy, to tepi ludzie zaczeli tworzyc portal
  • Odpowiedz
  • 30
@yahoomlody: naprawdę Cię to tak dziwi? A dlaczego? Cały przekrój spoleczenstwa tu siedzi, w tym osoby, które dla relaksu oglądają sobie jedno czy drugie reality show. Naprawdę zaskakujące niesamowicie. ( _)
  • Odpowiedz
@GdziesTamChcem: o kurde to było mocniej prętem po kratach, niż chciałam napisać, ale ciężko się nie zgodzić. Patostreamy i mma wymienione jako normalne, ale program reality show już jako dziwactwo, bo O BOŻE DZIEWCZYNY tam siedzą, beczka z Was @yahoomlody @fooczak
  • Odpowiedz
@Vade: ty tez zacznij bo fałda zwisa prawie do kolan, to nie swiat jest zly, to ty. i gwoli scislosci, z tematow wymienioych przez opa interesuje mnie tylko czarny humor, choc ten tez jest juz zabijany przez wiecznie urazone knurzyce
  • Odpowiedz
@yahoomlody: z d--y to Ty jesteś. Oglądałeś choć jeden sezon HP? Nie? to wracaj na swoje patostreamy i freakfighty. U mnie trafiasz na czarną, bo nie będę się spowiadała przed jakimiś szczylami z moich upodobań. Sajonara.
  • Odpowiedz
@fooczak: looooool, o jaki piękny przykład przegrywka, biedaczka, czemu żadna mnie nie chce, p0lki najgorsze :D Dla mnie świat nie jest zły, jest normalny, a to relaks po pracy, ale rozumiem, że Ci ciężko czasem w starciu z normalnymi ludźmi, bo nikt normalny nie reaguje w taki sposób na innych ludzi co sobie po prostu oglądają, to co lubią w wolnym czasie. Frustracja trochę rozsadza zdrowy rozsądek ni?
  • Odpowiedz
@Vade: zonaty szczesliwie 12 lat, turlaj bobla, o finansach sie nie wypowiem, bo kazdy widzi bogactwo inaczej, to ty sie poczulas urazona opinia serdelku, nie tu lezy problem
  • Odpowiedz
@fooczak: ta zonaty i z własnym życiem, na pewno taki byłbyś sfrustrowany, że ktoś kogo nie znasz i nigdy nie poznasz sobie ogląda głupi program w tv :D chyba że tak “żonaty”, jak Twoi koledzy z przegrywu mówią, to wtedy tylko współczuć
Biedaczek to był umysłowy, nie finansowy;) koleżko
  • Odpowiedz
@Vade: xD cii knurzyca bo cisnienie podskoczy za wysoko, a karteka z dzwigiem nie przyjedzie. kolejny przyklad ze glupota staje sie nowa normalnoscia, ja nikogo nie krytykuje ze to oglada, mowie tylko ze to obrazuje zidiocenie spoleczenstwa, a ze u ciebie z logicznym mysleniem srednio, to tak to interpretujesz personalnie
  • Odpowiedz
@fooczak: Okej, to mi doskonale pokazuje czemu z wykopowymi frustratami z wymyślonym życiem się nie dyskutuje, na zdrówko kolego
  • Odpowiedz