Aktywne Wpisy
zackson +8
Co można zrobić samemu (+ szwagier) w mieszkaniu deweloperskim bez żadnego doświadczenia? Nauka przez oglądanie tutoriali na YT xD Na razie tylko malowanie + kładzenie podłogi (panele) przychodzi mi do głowy. Płytki w łazience za duże ryzyko, że będą krzywo. Meble robi stolarz.
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
apeee +72
@hemmo1996: Aha, czyli jednak miód zrowy :) Nie znalazłem tego odcinka ale szukałem na telefonie, może na kompie się uda.
@Kreation: Te substancje się ulatniają przy temp >40 stopni. A ludzie np. pieką zdrowe ciasta "bez cukru" zastępując cukier miodem :)))
Ciekawe swoją drogą jak by tacy powierzchowni ludzie jak ty, podchodzili do badań naukowych jak by zamiast nazwisk były zdjęcia autorow badań... Ale że mamy czasy coraz bliższe idiokracji, niedługo tak będzie
"Ja wierzę w te badania, zobacz jacy oni są dobrze zbudowani" 🤣
@Heroina340: mordy się nie wybiera
Dlatego go nie oglądam, bo bym musiał cała swoją dietę w-----ć do kosza i zmienić dosłownie każdy z nawyków żywieniowych.
Komentarz usunięty przez autora
@Heroina340 Atawistyczne postrzeganie, tutaj główną rolę grają geny. A pan Kulczyński po prostu w kreatorze postaci dał większość punktów w inteligencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie zwiększone spożycie to na plus dla waszego biznesu
@Heroina340: właśnie ponoć ten LDL to jest wątpliwy w tej nagonce na wysoki cholesterol.
Bo jak ma się wysokie trójglicerydy i niski HDL - to wiadomo, że to jest wskaźnik problemów metabolicznych, które mogą prowadzić do cukrzycy, miażdżycy oraz zawału albo udaru.
Ale wysoki LDL u kogoś szczupłego i zdrowego metabolicznie nie musi