@Badyl69: A na pewno masz dobre ciśnienie? Bo Toyota dla Corolli podaje dość wysokie, 2,5 bara, a jak na autobany to nawet 2,7 czy tam 2,8. U mnie się świeciło, bo poprzedi kierowca jeździł na 2 barach, dopchałem do 2,7 i samo zgasło po chwili.
@Badyl69: Przede wszystkim czy masz czujniki w kołach czy tpms bierze dane z czujnika ABS ? Jeśli w kołach a masz wszystkie koła napompowane i nie s-------a powietrze to prawdopodobnie, któryś z czujników jest do w-------a. Jak z czujnika abs to albo czujnik do w-------a, albo trzeba skasować i https://www.youtube.com/watch?v=y3efYgjOvA0
@Badyl69 sprawdź na innym manometrze. Ja pompowałem swoją sprężarka i niby wszędzie 2,4 a czujniki inaczej wskazywały już chciałem zgłaszać problem do serwisu a podjechałem na Orlen i się okazało że faktycznie było mniej powietrza ale mój manometr był spieprzony. ( ͡º͜ʖ͡º)
@Badyl69: jak nie znalazłeś takiej opcji w instrukcji i serio szukałeś, to tego guzika też nie znajdziesz. W jakichś starszych autach które miały już kontrolę ciśnienia jest możliwość, że zatwierdzenie trzeba zrobić w warsztacie. Ale to dość rzadkie przypadki.
@Badyl69 zostaje Ci przesyłanie schodka, ustawieniach auta w radiu albo przeklikanie na zegarach. Mi się wydaje, że w Corolli 2024 było właśnie w zegarach do przeklikania.
Wszystkie koła na równo a to dalej świeci. O co chodzi?
@BiesONE coo? Jest taki przycisk?
@EconomicDisruption nie znalazłem w menu tej opcji.
@NuklearnySzpadel została w wypożyczalni
@120_Dni_Sodomy nie sprawdzałem
@Badyl69: Od tego masz instrukcję...