Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +55
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
#nieruchomosci #afera #wykop #polska
https://wykop.pl/wpis/61045853/wpis
@Satan_Was_a_Babyboomer: może ktoś teraz zgłasza i dodają, kto wie, może nawet ktoś od nieruchomości zatrudnił kilka osób do takich działań w internecie. Nie mniej jednak to, że komuś się udało zaśmiecać wykop bez właściwego tagu nie znaczy, że teraz to trzeba powielać
Jak im to przeszkadza to niech wykreślą z regulaminu ten fragment że tag #polityka nie dotyczy śmieszknych obrazków i memów bo sami tego nie przestrzegają. A na tagu #
@Satan_Was_a_Babyboomer: tag jest najczęściej dodawany po zgłoszeniu. Sam często zgłaszam te polityczne wysrywy spod #nieruchomosci tak samo jak zgłaszałem na przykład wpieprzanie polityki pod tagiem #paryz2024 i wszystkie inne wpisy rodem ze starego onetu xd
Ja domyślnie nie mam tego tagu na czarnej liście
@nilmerg: Tak i nie, często moderacja dopisuje ten tag aby właśnie obcinać zasięgi, nawet jeżeli to ściśle polityki nie dotyczy. Na przykład masz w znalezisku o deweloperach wzmiankę o dopłatach i już jest otagowane, mimo iż to o deweloperuchach a nie polityce. Raz kiedyś wrzuciłem wpis o jakiejś fundacji i zwierzętach to mi otagowali "polityką", bo to fundacja związana z jakąś tam posłanką, a ja nawet o