Wpis z mikrobloga

a w innych przypadkach (nawet sport i afera z prezesem pkol'u) nie był dodawany tag

@Satan_Was_a_Babyboomer: może ktoś teraz zgłasza i dodają, kto wie, może nawet ktoś od nieruchomości zatrudnił kilka osób do takich działań w internecie. Nie mniej jednak to, że komuś się udało zaśmiecać wykop bez właściwego tagu nie znaczy, że teraz to trzeba powielać
  • Odpowiedz
@winsxspl: @Dominias mi np wymoderowali obrazek niżej - który moim zdaniem jak najbardziej spełnia definicję śmieszknego obrazka jak i mema - który na tyle zakorzenił się w popkulturze że nawet Hugh Jackman zrobił z tego promo do Deadpoola.

Jak im to przeszkadza to niech wykreślą z regulaminu ten fragment że tag #polityka nie dotyczy śmieszknych obrazków i memów bo sami tego nie przestrzegają. A na tagu #
wredny_bombelek - @winsxspl: @Dominias mi np wymoderowali obrazek niżej - który moim ...

źródło: 3dd4147adff9f574f28b85bea121b215dbfb2057c61f4e5a67159ae0439dfc44

Pobierz
  • Odpowiedz
jeżeli jest krytyka programu kredyt 0 albo mem to dorzuca polityka a w innych przypadkach (nawet sport i afera z prezesem pkol'u) nie był dodawany tag.

@Satan_Was_a_Babyboomer: tag jest najczęściej dodawany po zgłoszeniu. Sam często zgłaszam te polityczne wysrywy spod #nieruchomosci tak samo jak zgłaszałem na przykład wpieprzanie polityki pod tagiem #paryz2024 i wszystkie inne wpisy rodem ze starego onetu xd
  • Odpowiedz
To chyba prawidłowo

@nilmerg: Tak i nie, często moderacja dopisuje ten tag aby właśnie obcinać zasięgi, nawet jeżeli to ściśle polityki nie dotyczy. Na przykład masz w znalezisku o deweloperach wzmiankę o dopłatach i już jest otagowane, mimo iż to o deweloperuchach a nie polityce. Raz kiedyś wrzuciłem wpis o jakiejś fundacji i zwierzętach to mi otagowali "polityką", bo to fundacja związana z jakąś tam posłanką, a ja nawet o
  • Odpowiedz