Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +393
Dzień dobry!
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
sieporobilo +822
Czy nie można po prostu spojrzeć na tę sytuację z bezstronnego punktu i przyznać, że Izrael od wielu lat żyje ze skrajnie fanatycznymi sąsiadami i to mimo wszystko oni się bronią? G---o mnie obchodzi, że setki lat temu niby istniał jakiś rejon zwany Palestyną. To Palestyna przegrała wojnę, którą sama wywołała, to Palestyna nie godziła się pokojowe rozdzielenie terenów, to Palestyńskie dzikusy wymordowali cywilów na festiwalu muzycznym.
#palestyna #izrael #wojna #neuropa #bekazprawactwa #iran #liban
Żadnych innych argumentów nie ma, w kółko jedno i to samo p--------o o ludobójstwie i dzieciaczkach. Do porzygu.
@Clefairy: xD
Uwaga, w takiej Palestynie rodzi się mnóstwo dzieci i jest również mnóstwo kobiet 3,5 dziecka na kobietę.
@eeehhh To ktos w ogole ma kontrole nad Bliskim Wschodem? Bo to co teraz się dzieje to brak kontroli
@Clefairy: z bezstronnego punktu widzenia to Izrael, a w zasadzie Netanjahu robi od roku wszystko żeby sprowokować otwarty konflikt z tymi fanatycznymi sąsiadami. Zasadniczo nie ma kraju wobec którego nie stosował nalotów albo bombardowan. Aż wreszcie wleciał w pełną „specjalną operację militarną demontażu terenów przygranicznych”.
Bliski