Wpis z mikrobloga

#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #rozowepaski #zwiazki #blackpill #kiciochpyta #ciekawostki #polska

Ja tego kompletnie nie rozumiem, to jest dla mnie bardzo dziwne, ta moda na to. Ok, dziewczyna znalazła sobie chłopaka z Afryki, jej sprawa, niech sobie żyją razem. Ale po co z tym lecieć do mediów społecznościowych? I jeszcze to eksponowanie, że jest z Afryki. Na samą myśl, że mógłbym na swoim profilu, na przykład na Fejsie, umieścić podobny wpis, na przykład z podpisem "my Asian side" czuję ciarki wstydu.
Kopytnik_1 - #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #rozowepaski #zwiazki #blackpill #k...

źródło: temp_file3913714956976796798

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@sameowoce oki, czyli zagraniczny parter jest czymś, co generuje ruch na koncie. Takie uzewnętrznianie się i pisanie o prywatnych aspektach życia dla wyświetleń, jest żenujące. Ludzie sprzedają wszystko, nawet własną prywatność.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: moze ma faceta z kraju 3 swiata ale za to ma ajfona z kraju 1 świata i właśnie tym się chwali, topowa **** z social mediów. Co to EXIF za to nie wie, w ogóle z IT nie ogarnia takich rzeczy jak BCC itd.
  • Odpowiedz
Ale po co z tym lecieć do mediów społecznościowych?

@Kopytnik_1: Chociażby po to, że ona dostaje atencje a ty omawiasz to właśnie na wykopie więc udowadniacie, że te wpisy generują zasięgi.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: ona potrzebuje afirmacji. Głęboko w płacie czołowym jest pelne zrozumienie sytuacji. Ale jak dostanie z otoczenia duzo sygnałów ze jest zajebiście to sygnały zmienia sie w odlegly szum
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Gadzi mózg pragnie atencji. Niczym ćpun na głodzie potrzebuje ciągłego jej zastrzyku. Znałem laskę która wrzucała na fejsa fotki z niemalże wszystkiego co robiła - śniadanie, spacerek, lunch w pracy, siłownia, zakupy, makijaż..........chyba tylko nie było relacji z defekacji (ładnie się zrymowało) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz