Wpis z mikrobloga

#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda #blackpill #tinder #przegryw #szarpankizzyciem #przegrywpo30tce

Otrzymuję głosy, że wrzucając treści na tag p0lka, obrażam w ten sposób polskie kobiety i że jestem mizoginem. Nic bardziej mylnego. Przykładowo, gdy widzę informację o tym, że znów jakiś facet spowodował wypadek pod wpływem alkoholu, czy to mnie obraża? Nie, bo nie dotyczy to mnie.

Jeśli ktoś z Was uważa, że treści, które wrzucam na tag #p0lka odnoszę do wszystkich polskich kobiet, to jesteście w błędzie. I aż wstyd mi pisać takie oczywiste rzeczy, które każdy powinien rozumieć. Nie każda Polka to p0lka. Poznałem mnóstwo normalnych, fajnych kobiet z Polski i Wy zresztą zapewne także. Aczkolwiek niestety z niepokojem obserwuję, że wiele polskich kobiet przejawia coraz częściej zachowania, które można przypisać właśnie tym tak zwanym p0lkom. I dlatego uważam, że warto uświadamiać kogo tyko tu można, o tym smutnym zjawisku.

"p0lka" to pejoratywne określenie i takie ma być w założeniu. Wszystkim, którzy się zastanawiają, po co w ogóle pisać o tych toksycznych i wrednych kobietach odpowiadam: bo można. Od tego jest ten tag. Nikt nie pyta się po co ludzie wrzucają filmik i zdjęcia z wypadków na tag dotyczący ich. Materiały, które wrzucam nie łamią ani prawa, ani regulaminu portalu. Nie fabrykuję treści, a materiał zasadniczo dostarcza mi samo życie, czyli właśnie kobiety. Wystarczy to po prostu przekleić tu.

Jeśli kogoś to denerwuje, nie podoba mu się, nie interesuje, wystarczy po prostu zamiast marudzić, dodać ten tag na czarną listę, albo dodać tam mnie.

Są tacy, którzy chcieliby stosować cenzurę, na zasadzie: o kobietach można pisać tylko dobrze ". Nie ze mną te numery. Jestem zwolennikiem ukazywania prawdy, jakakolwiek by ona nie była.
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@lubiejescfrytki mogę to zrobić w każdym momencie. Tak samo jak Ty możesz dać mnie na czarną listę. Jeśli przeszkadza Ci to co tu wrzucam, dlaczego się czepiasz, zamiast to zrobić? Ktoś Ci każe czytać moje posty? Nie jestem zupą pomidorową, ani frytkami, żeby mnie każdy lubił.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: mi bardziej chodzi o powód dla którego Cię to ciekawi i dlaczego o tym piszesz, a to pewnie troche smutne co? tylko czy sposobem na radzenie sobie z niepowodzeniami jest obrażanie innych?
  • Odpowiedz
  • 1
@zwyklyczlek w którym miejscu kogokolwiek obrażam? Proszę o przykłady. Ja wrzucam materiały, których dostarcza życie, niczego sam nie tworzę. Czy wrzucanie treści dotyczących na przykład puszczalstwa kobiet, tolerowania przez nie zdrad, jest obrażaniem ich? Nie, one same w ten sposób się określają. Ja nawet nie muszę komentować twego.

Twoja teoria jest kompletną bzdurą. Niestety masz problem, o którym mówię w poście. Ty stosujesz rozumowanie, jak coś piszesz o złych zachowaniach kobiet,
  • Odpowiedz
  • 2
@zwyklyczlek kim ja jestem, jakimś ostatnim sprawiedliwym, żebym opisywał wszystkich i wszystko? Piszę o negatywnych zachowaniach kobiet, bo na forum jest dużo mężczyzn, często nieświadomych zagrożeń. Jeśli ktoś chce i ma ochotę, może pisać o negatywnych zachowaniach mężczyzn. Możesz sam to zrobić, jeśli chcesz.
  • Odpowiedz
  • 1
@zwyklyczlek próbujesz sprytnie pod postem, który dotyczy tego co tu wrzucam, wyciągać prywatne szczegóły z mojego życia. Nie ze mną te numery. Nie zamierzam się tu zwierzać z prywatnych aspektów życia. Możesz sobie tam myśleć o mnie co chcesz, widać, że masz problem z logicznym rozumowaniem, skoro treści dotyczące złych zachowań kobiet, utożsamiasz z ich obrażaniem. Jeśli uważasz, że robię to by w ten sposób zrekompensować sobie brak powodzenia u kobiet,
  • Odpowiedz
  • 0
@zwyklyczlek anonimowe forum, poruszające dziesiątki różnych tematów, tysiące opinii, a Ty piszesz o opinii z boku? Przecież tag na tym forum to niczym grupa dyskusyjna. Trudno się tu spodziewać innych tematów, niż ten wiodący. Nie będziemy tu pisać o pogodzie czy samochodach, skoro temat dotyczy złych zachowań kobiet. W innych miejscach na Wykopie dyskutuję o czymś innym, a w realnym świecie w ogóle nie rozmawiam z nikim na tematy dotyczące zagadnień
  • Odpowiedz