@Maniek145: Ja od jakiegoś czasu mam przebłyski covidowe. Wychodzę z klatki i zdarza się, że zastanawiam się czy mam maseczkę. Wracam z pracy, chcę wejść do sklepu i zaczynam myśleć o maseczce, rękawiczkach itp.
@Maniek145 właśnie ostatnio wyciągnąłem kurtkę z szafy, bo spore ochłodzenie... No i znalazłem ten relikt przeszłości. Aż zgłupiałem jak to możliwe, że tyle czasu tej kurtki nie nosiłem o.O
Ja od jakiegoś czasu mam przebłyski covidowe. Wychodzę z klatki i zdarza się, że zastanawiam się czy mam maseczkę. Wracam z pracy, chcę wejść do sklepu i zaczynam myśleć o maseczce, rękawiczkach itp.
a) baba nie chciała mi sprzedać p----i z kurczaka w mięsnym bo akurat wybiła 10:03 (w sklepie byłem przed 10:00 ale stare baby w kolejce przede mną oczywiście najpierw musiały rozważyć wszystkie warianty szyneczki) b) ochroniarz nie chciał mnie wpuścił do Oszołoma bo nie miałem maseczki c) poszedłem do lekarza pierwszego kontaktu z zapaleniem ucha i dostałem 2 tygodnie kwarantanny + przymusowe
@dumpmuzgu: a to ja długo przed covidem używałam płynu odkażającego i używam do dziś. jak można sobie nie dezynfekować telefonu, klamek, kierownicy itd.
Zamordyzm, nielegalne ograniczanie praw, zamykanie biznesów, ludzie szczujący na siebie, wyzywanie innych bo nie chciał się zaszczepić, próby segregacji sanitarnej, no coś pięknego normalnie.
@Maniek145: Do dziś czasem zakładam, np. jak w samolocie siedzi obok jakaś szuja kaszląca i kichająca, oczywiście nawet ust nie zasłaniając jak to robi. Wolę to niż potem męczyć się tydzień z infekcją (inna sprawa że nie zawsze działa, to tylko zmiana % szans na zarażenie).
@kaeres to najlepsze co zostało po covidzie - duża ilość płynów odkażających na wejściach do sklepów, biur itp. Gorzej, że często stoją dla ozdoby, nieuzupełnione
@Chrystus: masz długą pamięć, skoro Ci takie rzeczy przez 3 (4?) lata trwają xD
@dumpmuzgu: też zawsze wożę. Przydaje się praktycznie codziennie, by szybko ręcę odświeżyć.
@Chrystus: znak dobrze wytresowanego goja
@Chrystus: To ta słynna mgła covidowa. XD
a) baba nie chciała mi sprzedać p----i z kurczaka w mięsnym bo akurat wybiła 10:03 (w sklepie byłem przed 10:00 ale stare baby w kolejce przede mną oczywiście najpierw musiały rozważyć wszystkie warianty szyneczki)
b) ochroniarz nie chciał mnie wpuścił do Oszołoma bo nie miałem maseczki
c) poszedłem do lekarza pierwszego kontaktu z zapaleniem ucha i dostałem 2 tygodnie kwarantanny + przymusowe
@Maniek145: no zajebiste wręcz. xD
Zamordyzm, nielegalne ograniczanie praw, zamykanie biznesów, ludzie szczujący na siebie, wyzywanie innych bo nie chciał się zaszczepić, próby segregacji sanitarnej, no coś pięknego normalnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Gorzej, że często stoją dla ozdoby, nieuzupełnione