Aktywne Wpisy

MarianoaItaliano +292
IMHO to doskonały moment żeby zmienić próg do rejestracji kandydata na pół miliona podpisów, widzimy właśnie tego efekty dzisiaj tych 100k.
#debata
#debata

rutkins +497
#debata
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.
źródło: temp_file1513936434747899484
Pobierz

źródło: 1000038195
PobierzJakieś potwierdzenie tego ostatniego zdania chociaż w statystyce? Czy zwyczajnie pasuje pod tezę? Chętnie poczytam i bez sarkazmu to pisze.
Jakieś potwierdzenie tego ostatniego zdania chociaż w statystyce? Czy zwyczajnie pasuje pod tezę? Chętnie poczytam i bez sarkazmu to pisze
@Herubin j.w.
@kishibashi: wow masz rację, jestem pewien że Afryka gdzie niewolnicy byli tylko jakimś procentem jest mega bezpieczna, prawda? Prawda?
źródło: IQ w USA według rasy
Pobierzźródło: Testy SAT a rasa i dochód rodziny
PobierzOgólnie ludzie nie doceniają wpływów genów na człowieka gdy nawet charakter wychodził jako mocno zależny od genów przy badaniach bliźniaków.
źródło: NYT_raceandclass_Mar_19_2018
Pobierzźródło: fwfewfwfe
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Już pomijam ilu czarnych i ilu białych wykręca się od więzienia i czemu. To temat na oddzielną dyskusję a to wlasnie uwięzionych pokazuje wykres.
Z tą inteligencją też to nie jest takie proste' jest cała masa czynników jak chociażby dieta. O ile wiem nie zostało ostatecznie ustalone w jakim stopniu wpływa na
@Demaxian: wydaje mi się, że taka "mieszana-mieszana" ta grupa.
źródło: 1245
PobierzTak tak, bo jak ktoś czarny kradnie, to dlatego, że to podczłowiek, a jak Polak kradnie, to metafizyka, wyjątkowa sytuacja.
Tylu rasistów wybiło w tym wątku, a w dzisiejszym znalezisku z kampanią antyrasistowską płacz, bo przecież to nieprawda, że Polacy to rasiści xD
źródło: beingwhite
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: xD
@Walimbrachol: IQ jest 80% genetyczne i dziedziczne, więc wiele się nie pomyliłeś. Argument o środowisku jest gówniany, bo nawet czarni z najbogatszych rodzin popełniają wielokrotnie więcej morderstw i mają gorsze wyniki w nauce niż ci wychowani w najbiedniejszych białych / azjatyckich rodzinach.
@kishibashi: No patrz i co po 10 latach już nie są, a czarni po 200 latach w najbogatszym państwie ciągle są? Zresztą, jak się używa takich argumentów, to dobrze by było podeprzeć statystykami np. o ile częściej Polacy kradli? Jaki % morderstw czy rozbojów dokonywali? Bo w USA 13% czarnych odpowiada za ponad 60% morderstw i 70% rozbojów, warto
@Demaxian: Czyli Polacy są największą grupą imigrantów w UK, ale dopiero drugą największą pod względem przestępstw i to porównujesz z czarnymi, którzy stanowią 13% populacji, a odpowiadają za 60% morderstw i 70% rozbojów?
Podaj statystyki per capita według narodowości w UK.