Aktywne Wpisy
ZanZani +86
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Mega_Smieszek +342
Lat temu 10+ pasjonowałem się kolarstwem, miałem rower szosowy, jeździłem często 50-100 km po powiecie. Później rower porzuciłem, były inne tematy. Ostatnio mnie naszło aby wrócić do dawnego hobby, ale przejechawszy się po moich dawnych wioskowych trasach jestem w szoku jak zwiększył się ruch samochodowy i jakie chamstwo panuje na drogach. Jeżdżąc autem tego nie zauważałem. Właściwie nie mam gdzie pojeździć na szosówce bez narażania się na smierć. No chyba, ze w niedzielę, ale w Polsce to tradycyjny dzień jeżdżenia samochodem po pijaku więc też trochę strach. Policja całkowicie niewidoczna. Pytanie do kolarzy amatorów czy Wam to nie przeszkadza? Bo ja mam ochotę sprzedać ten rower w p---u.
@misunderstanded: Ruch jest większy owszem, ale z drugą częścią się nie zgadzam. Uważam, że jest zdecydowanie lepiej niż było kilkanaście lat wstecz, jeśli mówimy o kulturze jazdy po polskich drogach.