Aktywne Wpisy
Czy dziwnym pomysłem jest założenie Tindera żeby znaleźć kogoś WYŁĄCZNIE do przytulania?
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
czerwonykomuch +697
Daily reminder:
Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Dziś dodaję ten post po raz ósmy. To ważna liczba, bowiem 8 to także liczba lat różnicy między długością życia kobiet i mężczyzn. Oczywiście na niekorzyść mężczyzn. To jeden z najgorszych wyników w UE.
Będę
Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Dziś dodaję ten post po raz ósmy. To ważna liczba, bowiem 8 to także liczba lat różnicy między długością życia kobiet i mężczyzn. Oczywiście na niekorzyść mężczyzn. To jeden z najgorszych wyników w UE.
Będę
Niech zgadnę, tak jak wszyscy mówili od kilku miesięcy, nie uda ci się przygotować w 100 dni i nie przebiegniesz maratonu w Atenach? Twierdziłeś, ze pokażesz hejterom, że nie mają racji, mówiłeś że udowodnisz swoje teorie o potędze umysłu i nadświadomości ale wyszło jak zwykle - że gadasz bzdury. Oddechy Wima Hoffa xDD
A jak tam twoje inwestowanie, pokazywałes nam swoje ogromne zarobki z Konta Demo, miałeś pochwalić się ile zarabiasz na tradingu na realnym koncie.
Miałeś zrobić recenzje książek kupionych w Empiku i gdzie te recenzje? Aaa, nie przeczytałeś jeszcze żadnej, tak?
Miałeś wiosną napisać 3 książki, mówiłeś, że dla ciebie to żaden problem i 1 książkę napiszesz w kilka dni. Rok temu też miała być wydana książka w listopadzie. Gdzie te książki? Nie napisałeś, prawda?
Eh, ty niesłowny bambusie.
MARTWY PŁÓD
TERAZ
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Sprytnie ( ͡º ͜ʖ͡º)