Wpis z mikrobloga

@razdwatrzy55: z innej beczki, to pamiętam jak na Boo jedna dziewczyna miała customowe pytanie dodane, że czego nie tolerujesz u partnera i wpisała 'jeśli grymasi z jedzeniem', od razu sobie pomyślałem, że nie umie lub słabo gotuje (nie żebym sam nie umiał o siebie zadbać jedzeniowo, w końcu mam lata praktyki w samotności, no ale odpowiedź to mi sugerowała) ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@Fjubens: to moja niedoszła cieszyła się, że ja nie narzekam z jedzeniem po czym dała mi jakieś małe g---o co miało być nugetsami, dłużej to robiła niż zwykłego kurczaka curry xd
  • Odpowiedz
@Fjubens: jak sie ktos chce p-----------c to sie p----------i o cokolwiek. Nieskromnie powiem, ze dobrze gotuję, a jeden moj ex zawsze znalazl cos co bylo nie tak w moim jedzonku.
  • Odpowiedz
  • 4
@Maxior99: nie nie, bo już chłop schudł ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Bananada o Jezu, pamiętam jak byłem raz u takiej toxic parki, gdzie w sumie jedna osoba była bardziej toxic od drugiej i laska przygotowywała jajecznicę jakoś o 2 w nocy dla 4 osób, no generalnie dużo jajek, jajecznica była normalna dobra, a chłop i tak się o coś p------------l xF
  • Odpowiedz