Aktywne Wpisy
robert5502 +786
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +288
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
xD xD xD
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
@Chris_Karczynski: czyli w końcu zgadzamy się w tym że konfederacja to zbieranina nierobów która ma w dupie gospodarkę?
@Deska_o0: ja się z tym nie zgadzam, a nawet wręcz przeciwnie. Nie wiem skąd takie wnioski wysnułeś jak brzmisz jak wyborca popisu
głosowania pod publiczkę oczywiście odpuszczamy i skupiamy się na realnych działaniach, mi wychodzi że nie są w stanie nawet napisać jednego projektu ustawy, a co za tym idzie traktują gospodarkę jako wabik na młodocianych frajerów
https://www.sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=PROJNOWEUST&NrKadencji=10&Kol=D&Typ=UST
@Deska_o0: nie od czasów prób wypłacenie łapówki tylko d czasu kiedy doszli do władzy i podnosili masowo podatki.
@Chris_Karczynski: do jakich ich działań się odnosisz tym stwierdzeniem? moim zdaniem zależy im przede wszystkim na wyciągnięciu państwowych pieniędzy skoro nie robią nic poza nagrywaniem filmików dla swojej sekty