Wpis z mikrobloga

@m4cias: w oświadczeniu masz odpowiednie miejsce w którym wypisujesz z jakiego tytułu miałeś dochody w danym roku i inne dane o majątku. Jakby sprzedawał to powinien to zawrzeć.
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski: konfa to w ogóle chyba ma jakąś schizofrenie albo wywracają stolik poprzez bycie najbardziej chorągiewkową partią oportunistów, mowia jedno, robia drugie, raz chcą zlikwidować 500+, potem rozszerzać, raz mówią o likwidacji 13 emerytury, to ich ówczesny kandydat na prezydenta i lider partii głosuje za 13 emeryturami, a w głosowaniach 1 poseł jest przeciw xD
harrame - @Chris_Karczynski: konfa to w ogóle chyba ma jakąś schizofrenie albo wywrac...

źródło: obraz_2024-09-25_123340436

Pobierz
  • Odpowiedz
@harrame: Przez ponad 20 lat życia w Polsce nauczyłem się, że to co mówią politycy nie ma żadnego znaczenia. Ważne jest to co robią i jak głosują. Ile to już razy słyszeliśmy że Tusk wyrzuci każdego kto zaproponuje podwyżkę podatków? Ile razy kwota wolna miała zostać podwyższona?
  • Odpowiedz
Przez ponad 20 lat życia w Polsce nauczyłem się, że to co mówią politycy nie ma żadnego znaczenia. Ważne jest to co robią i jak głosują.

@Chris_Karczynski: czyli w końcu zgadzamy się w tym że konfederacja to zbieranina nierobów która ma w dupie gospodarkę?
  • Odpowiedz
czyli w końcu zgadzamy się w tym że konfederacja to zbieranina nierobów która ma w dupie gospodarkę?

@Deska_o0: ja się z tym nie zgadzam, a nawet wręcz przeciwnie. Nie wiem skąd takie wnioski wysnułeś jak brzmisz jak wyborca popisu
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski: podzielisz się zatem ich działaniami które by zaprzeczały stwierdzeniu:

konfederacja to zbieranina nierobów która ma w dupie gospodarkę?

głosowania pod publiczkę oczywiście odpuszczamy i skupiamy się na realnych działaniach, mi wychodzi że nie są w stanie nawet napisać jednego projektu ustawy, a co za tym idzie traktują gospodarkę jako wabik na młodocianych frajerów

Nie wiem skąd takie wnioski wysnułeś jak brzmisz jak
  • Odpowiedz
a peło od czasów prób wypłacenia "łapówki dla deweloperów imienia donalda tuska", plemienność przysłania ci świat realny.

@Deska_o0: nie od czasów prób wypłacenie łapówki tylko d czasu kiedy doszli do władzy i podnosili masowo podatki.
  • Odpowiedz
jak możesz pisać że mają w dupie skoro to jedyna partia w Sejmie której zależy przede wszystkim na gospodarce?

@Chris_Karczynski: do jakich ich działań się odnosisz tym stwierdzeniem? moim zdaniem zależy im przede wszystkim na wyciągnięciu państwowych pieniędzy skoro nie robią nic poza nagrywaniem filmików dla swojej sekty

możesz mi wypunktować które i z jakiego powodu ich ustawy są źle
  • Odpowiedz