#tinder Dla gościa powyżej przeciętnej, także że wzrostu, ale nie mogącym się równać z oskarkiem, czadem deweloperskim: - Fajne laski 8+/10 i w górę nie mają opisów, się trafi od wielkiego dzwona, ale c--j wie jak z nimi zagadać + nie odpisują. - Laski poniżej moich oczekiwań, ale jeszcze szczupłe z opisem ciekawym, jakimiś zainteresowaniami - to jest 1/100 profili i to chyba najwięcej na co moge liczyć sensownego. - Kategoria średniawka typu nie podszedłbym na żywo do takiej d--y - lajkuja, same piszą, jak się jakaś przez przypadek zmaczuje, to ja olewam akcje bo sie nie chce. - Bazyle bez komentarza.
@Jody_HiGHROLLER: Mam prawie to samo, tylko nie ma na tym tinderze średnich kobiet. Są albo 8+/10, albo bazyle. Jak się trafi średniawka to święto narodowe. Ja raczej próbuję ucelować taką normalną.
Dla gościa powyżej przeciętnej, także że wzrostu, ale nie mogącym się równać z oskarkiem, czadem deweloperskim:
- Fajne laski 8+/10 i w górę nie mają opisów, się trafi od wielkiego dzwona, ale c--j wie jak z nimi zagadać + nie odpisują.
- Laski poniżej moich oczekiwań, ale jeszcze szczupłe z opisem ciekawym, jakimiś zainteresowaniami - to jest 1/100 profili i to chyba najwięcej na co moge liczyć sensownego.
- Kategoria średniawka typu nie podszedłbym na żywo do takiej d--y - lajkuja, same piszą, jak się jakaś przez przypadek zmaczuje, to ja olewam akcje bo sie nie chce.
- Bazyle bez komentarza.