Wpis z mikrobloga

Skoro w 2022 skazano je na po 4 lata to co robiły w 2024 w Polsce?

@dran2: myślisz, że każdy wyrok jest odbywany od deski do deski? Tej sprawy nie znam, więc nie wiem jak było w tym przypadku
  • Odpowiedz
@eric2kretek: Panie, np. "Doreta" ma w skladzie 30mg tramadolu i 200mg paracetamolu i po zjedzeniu blistra tj. 10 tabletek czujesz pobudzenie. A np. Tramadol RED ma już w składzie 200mg tramadolu i po 4 tabletkach i kawie nie usiedzisz na miejscu.
Oxi to opioid.
  • Odpowiedz
@MichaS_LwK: To co opisujesz to chyba specyficzny przypadek XD Normalna osoba bez tolerki po 800mg tramadolu by sie zamienila w spiacego opio zombiaka i rzygala pod siebie przez 2dni XD

Znajomej ktos madry z rodziny dal kiedys retarda 200 na bol glowy i zasypiala na stojaco dwa dni XD
  • Odpowiedz
@eric2kretek: Na detoksie byłem z kierowcą zawodowym. Dochodził wcześniej do dawek 2400mg dziennie. Był w mniej więcej połowie detoksykacji 30/56 dni. Z dawką około 600mg dziennie to dopiero zaczynał odczuwać bóle i senność.
  • Odpowiedz
@MichaS_LwK: Doreta to jest w 2 wersjach:
tabletki Doreta 37,5 mg + 325 mg,
tabletki Doreta 75 mg + 650 mg.

Po zjedzeniu 10 tych słabych już ktoś bez tolerki by rzygal i spał, do tego miałby już płytki oddech. Nie pisz głupot, że to pobudza, bo jeszcze ktoś na serio sobie zaaplikuje 10 doret... do tego 3,25g paracetamolu na raz to ryzyko uszkodzenia wątroby.
  • Odpowiedz
@KruSHYnkA: Tej mniejszej Dorety 37,5 zjadłem nie blister tylko opakowanie tj. 60 tabletek i obyło się bez refluksu.
I bez przesady że jestem szkodnikiem. Jak np słyszysz że ktoś wypił 2 litry wódki to też próbujesz to od razu powtórzyć? Bez przesady.
MichaS_LwK - @KruSHYnkA: Tej mniejszej Dorety 37,5 zjadłem nie blister tylko opakowan...

źródło: Zdjęcie-0005

Pobierz
  • Odpowiedz