Wpis z mikrobloga

Janusz nasz #krul czemu to robisz, nie mów ze ci narasta stuleja. Wierzyłem, że tylko stuleje z wypoku się nią jarają, ale dlaczego ty promujesz tego półmózga - czy nauczyłeś ją jaka jest różnica między dyrektywą a ustawą?

Zostaw panią modelkę walcząca z ociepleniem i wędzonkami spokoju, promuj kogoś lepszego.

Drogi dzienniczku,

Dziś Janusz zrobił mi psikusa, specjalnie chce obniżyć swoje notowania - hitler już nie działa.

j.....o - Janusz nasz #krul czemu to robisz, nie mów ze ci narasta stuleja. Wierzyłem...

źródło: comment_16bWGxdVFkAcSzRmHi4yrjvtct2ZOfqP.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dyniox: srsly? Myslisz ze ona sympatyzuje od dluzszego czasu? Poczytaj wywiady z nia, to jakis tluk ktory chce sie wybic u siebie w miescie. 8 na liscie ktora nic nie znaczy, nie ma pomyslu na ugranicze czegokolwiek. Ma zerowe pojecie do jakiego miejsca kandyduje. Krul lapal wszystkich, zeby listy wypelnic w szczegolnosci kobiety, to pewnie sie zglosila i powiedziala ze raz ogladala relacje z sejmu i ja wzieli.
  • Odpowiedz
@japco: ja pamiętam, że jak byłem w Słupsku na ich spotkaniu bo chciałem zobaczyć Janusza to ona tam przyjechała z Dziamborem, na innych spotkaniach też była widziana, więc coś jest na rzeczy. Poza tym kobiety żeby się tam zgłosiły to im trzeba płacić ta przynajmniej za darmo jest xD
  • Odpowiedz