Aktywne Wpisy
cohh +379
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +383

Czy nie chce zmienić zawodu? Jestem robolem fizolem pariasem parobasem kablociągu gułag magadan spółka Tytus de Zoo
Czy chce mieszkać na tym zadupiu? Mieszkam na totalnym wiejskim odludziu
Czy nie chce zacząć byle jakich studiów? Jestem śmierdzącym leniem przed 30stką, i jedyne o czym marzę to o spokoju nad głową po robocie.
#przegryw
PS.
zawsze śmieszy "kablociąg gułag magadan"