Aktywne Wpisy
rachuneksumienia +43
darknightttt +27
Co mnie czasami bawi w #niebieskiepaski
1. Oczekiwanie niesamowitego seksu z dziewicą
2. Wyśmiewanie stosowania medycyny estetycznej przy jednoczesnym oczekiwaniu top wyglądu niczym z instagrama
3. Obawianie się, że dziewczyna leci na kasę gdzie 95% tych bojących się praktycznie nic nie ma
4. Oczekiwanie zachowywania się jak żona (pełne oddanie, gotowanie, sprzątanie) bez ślubu i żadnych konkretnych zobowiązań, ustaleń
5. Chęć znalezienia młodej parnerki i oczekiwanie, że będzie zachowywała się dojrzale, będzie
1. Oczekiwanie niesamowitego seksu z dziewicą
2. Wyśmiewanie stosowania medycyny estetycznej przy jednoczesnym oczekiwaniu top wyglądu niczym z instagrama
3. Obawianie się, że dziewczyna leci na kasę gdzie 95% tych bojących się praktycznie nic nie ma
4. Oczekiwanie zachowywania się jak żona (pełne oddanie, gotowanie, sprzątanie) bez ślubu i żadnych konkretnych zobowiązań, ustaleń
5. Chęć znalezienia młodej parnerki i oczekiwanie, że będzie zachowywała się dojrzale, będzie
Polecam zajrzeć na profil Tomczykiewicza, na jego komentarze, przy okazji też zerknąć na jego wpis:
http://www.libertarian.pl/korwin-strollowal-platforme-obywatelska
Swoją drogą - już widzę ten proces sądowy :)
Sąd: Panie Mikke, niech Pan powie, jakie ma Pan dowody na to, że pan Tomczykiewicz zgwałcił kelnerkę..
Korwin: Wysoki Sądzie! Ja tylko powiedziałem, że w momencie kiedy byliśmy razem w restauracji - Pan Tomczykiewicz zgwałcił kelnerkę.
Sąd: A kiedy ta sytuacja miała miejsce?
Korwin: Wtedy gdy piłem wino z gwinta, Wysoki Sądzie - w obecności Pana Tomczykiewicza
Sąd: A kiedy pił Pan wino z gwinta, w obecności Pana Tomczykiewicza?
Korwin: W tym sęk, że nigdy - Wysoki Sądzie!
#korwin #krul #4konserwy #jkm #polityka #jkm #knp
- Sęk
- Kto?
- Sęk!
- Nic nie rozumiem...
- Dżewo... Sie rźnie sie, sie ścina na deski. Jest deska, jest sęk...
http://i4.minus.com/islwRGKS1r4WT.jpg
Ta sprawa dla Tomczykiewicza jest z góry przegrana, więc pewnie w ogóle - nie wyląduje na wokandzie.
Korwin zbudował wypowiedź, w sensie logicznym - w taki sposób (opierając ją na koniunkcji zdarzeń), że by dowieść iż zniewaga miała miejsce, Tomczykiewicz musiałby wpierw udowodnić, że Korwin pił wino z gwinta.