Wpis z mikrobloga

@Foxlifejenkins: Taaa... Minimum w przypadku wybuchu paliwa 500 metrow nad silosem to "brudna b---a" i r-------e z dziesiec kilometrow wokolo.

O zabezpieczeniach ruskich w przypadku przekroczenia masy krytycznej podczas wybuchu rakiety sie nie wypowiadaj bo pewnie nie masz pojecia, ja chociaz kolo takiej stalem. A raczej kilku. XD

Ale pan powazny mowi ze luzik... XD
  • Odpowiedz
@Niedobry: Chłopie naprawdę nie wiesz jak działa b---a atomowa. Twoje tony paliwa w rakiecie się spalą, ale wybuchu jądrowego nie będzie. Nie wiesz też czym jest brudna b---a, coś takiego o czym ty mówisz, to byłaby najmniej efektywna brudna b---a w historii. Na kreskówkowym przykładzie ChatGPT ci wytłumaczy, może tak zrozumiesz xd. No ale jak stałeś przy pustych rakietach, to może faktycznie nie mam co się wymądrzać xdd
Foxlifejenkins - @Niedobry: Chłopie naprawdę nie wiesz jak działa b---a atomowa. Twoj...

źródło: Zrzut ekranu 2024-09-22 182145

Pobierz
  • Odpowiedz
@Foxlifejenkins: Kolego, to ze sie troszke drocze to nie znaczy ze nie wiem lepiej jak ona dziala niz twoje "google".... Prosze masz, zrobilem ci nawet fotke kiedys...

Wiesz zrobilem ja z jednym z panow inzynierow, ktory mnie tam oprowadzal, i miedzy innymi zarowno projektowal nowe, jak i modernizowal ta co masz na zdjeciu.

I nie wklejaj mi prosze wiecej p-----l z neta o ktorych nie masz pojecia. Bo to co prawda zabawne, ale w swojej arogancji mocno sie juz
Niedobry - @Foxlifejenkins: Kolego, to ze sie troszke drocze to nie znaczy ze nie wie...

źródło: IMG_20240923_164752_632

Pobierz
  • Odpowiedz