1. Otwieranie Ostrożnie otwórz puszkę. Ponieważ jest pod ciśnieniem, należy to zrobić w wystarczająco dużym wiadrze z wodą. Ponieważ puszka znajduje się pod ciśnieniem, a silny zapach (siarkowodór) ucieka, należy otworzyć puszkę na zewnątrz przed drzwiami.
@msr99 cofa, naprawdę cofa. Tak jakbyś len wsadził do kontenera ze śmieciami zmieszanymi latem,zgniłe mięso itd. Tak bym to porównał. Jako że miałem etap ze dorabiałem sobie w remondisie aż tak mnie nie ruszyło. Ale kumple to rzygali jak koty. A jak ciuchy walą jak nie daj Boże się pochlapiesz. Było nas 10, 3 spróbowało, reszta rzygala tylko podchodząc. Jest to b.slone, obrzydliwie słone, w konsystencji rozpadająca sie ryba. Afganiec co
@msr99 tylko zaznaczam że my próbowaliśmy je tak z puchy a nie na kanapce jak się powinno. A no najważniejsze otwierać to gdzieś na zewnątrz najlepiej. Zawołaj jak spróbujesz. Z fartem!
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://youtu.be/L_8LlHQ4N7g?si=ZBo7hKkMUBkrPUxq
1. Otwieranie
Ostrożnie otwórz puszkę. Ponieważ jest pod ciśnieniem, należy to zrobić w wystarczająco dużym wiadrze z wodą. Ponieważ puszka znajduje się pod ciśnieniem, a silny zapach (siarkowodór) ucieka, należy otworzyć puszkę na zewnątrz przed drzwiami.
2.
dziwie się ze to Szwedzi jedzą..a mówią ze ogórki kiszone to obrzydliwosc