Wpis z mikrobloga

Ja piszę to i śmieję się, skupując od 8 lat co miesiąc. Rób sobie bo chcesz. Możesz pisać jakieś wysrywy po ang. żeby twoja głupota była brana za mądrość.

@koniecjestbliski: trochę przypal tak uśredniać w górę całe życie bo jak jebnie to lata dobrych strzałów pójdą psu w wiadomo co, ale powodzenia
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: Ciągle nie rozumiesz dlaczego to rośnie, myślisz, że to przypadek, że to bańka czy inne g---o-teorie. Przyczyna jest prosta, nikt cię w bitcoin nie okrada w przeciwieństwie do walut Fiat. Obudź się zanim sygnał do obudzenia wyśle ci ręka w nocniku.
  • Odpowiedz
@koniecjestbliski: Ja się generalnie zgadzam i jesteśmy po tej samej stronie mocy kolego. Tylko jeśli mam inwestować oszczędności mojego życia w coś to musze być świadomy że jest coś czego nie wzialem pod uwagę i dlatego nie jestem taki pewny jak ty. Może powstanie lepszy bitcoin? Może komputery kwantowe będą w stanie go złamać? Nie wiem, ale wciąż jest to spekulowanie czy tego chcemy czy nie.

Nigdy nie mamy 100%
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: Ja nie inwestuję 100% swojego kapitału w Bitcoin od tego trzeba zacząć. BTC stanowi około 25-30% mojego majątku (to się zmienia). Komputery kwantowe nie są przeszkodą dla Bitcoin, o tym są różne wykłady akademickie. Nie przewidzisz przyszłości, ale takie rzeczy powinieneś wiedzieć.
  • Odpowiedz