Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +116
#mecz #mundial2026
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
źródło: 7799
Pobierz
wfyokyga +35
Dzień dobry

![100 pogryzień dziennie. Cena ludzkiej nieodpowiedzialności. [DOKUMENT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/21dfd94dee7249986d62059a650cf2b4d96aafa36b4b32f201519873b9ee43ce,q80.jpg)
źródło: 20240919_055240
PobierzPare lat temu pracowalem w takim studio co robilo reklamy do TV. Miescilo sie w małej villi, ja siedziałem na 2 piętrze, a na parterze było studio nagraniowe. Odwiedzali nas czesto aktorzy ale i lektorzy.
No i siedze tak jednego dnia i nagle slysze TEN glos i tak mowie do chlopakow „wtf ktos polsat wlaczyl?” Ale nam nie pasowalo mowie ide i faktycznie przyszedl
@loczyn: mam to samo za kazdym razem, kiedy widzę i słyszę lektora, którego głos znam z filmów
Wchodzi Knapik do tramwaju i pyta motorniczego:
- czy na przystanek Nowomiejska dojadę?
Motorniczy wali pięścią w skrzynkę i krzyczy:
Pieprzone cholerstwo musiało się popsuć
@dominowiak: a ja nawet Twój komentarz