Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +212
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +607
beka z tego matiego xdd
#powodz #wroclaw
@Basiura89: *ohydne
Dodałem znalezisko, ale moderacja usuneła bez żadnej informacji.
wydały oświadczenie, że zdjęcie powstało podczas urlopu wypoczynkowego jakiś nieokreślony czas temu,
ale zostało dodane na profil ponad 3 dni temu (dokładnie 2024-09-14 18:36:08), a więc w czasie, gdy powódź już zbierała śmiertelne żniwo, ponadto edytowany został opis, wcześniejszy już nawiązywał "do pomocy" przez ten "słoneczny
@przemytni-azbestu: skurczybyk znowu to zrobił xDDDD
@Vort, @KladzSie, @OrgStJones, @Olek3366, @artekmisz_isz, @smieszna_zaba_z_internetu, @Aesss, @StahLeen, @rybak_fischermann, @TypowyDaltonista, @djtartini1, @Springfield, @mathias94, @pan_trololo, @Aliko, @CrytekPL, @czlowiekbozy, @mamracjewieszotym, @smalbear, @STM32_bujneo, @jeden231, @Fyuio, @Decebal