Aktywne Wpisy

wykop +110
CISZA WYBORCZA 🤫
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety

Inevera +651
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek

źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
- Chłop lata przebrany, nie widać jego twarzy i molestuje kobiety w tym 16latke.
- pyta o zgodę dopiero po fakcie i zresztą okłamuje swoich widzów, że miał te zgody przed.
- dziewczyna się broni przed jego spoconymi, obrzydliwymi łapami przez co udaremnia dotyk w miejscu intymnym
- zboczeniec otwarcie mówi o swoich zamiarach "chciałem Cię złapać za pierś"
- według degenerata nie ma tematu bo przez to, że dziewczyna się broniła to złapał za nadgarstek a nie swój cel (do wczoraj utrzymuje taką narracje)
- jego kolejnym "alibi" jest akcja społeczna mająca na celu badanie p----i.
- nie towarzyszy temu nawet atmosfera akcji społecznej. On wyskakuje zza winkla, łapie za p----i I jest szczęśliwy i uhahany, że się udało.
- na koniec wrzuca kompilacje z molestowania na YT
- za każdym razem kiedy to wypływa jest oburzony, wręcz obrażony, że musi się tłumaczyć bo przecież przeprosił(widzów xd nie ofiary)
Czyli żeby dobrze zrozumieć Watahę w co wierzą - jak ofiara obroni się przed gwałcicielem to możemy tu mówić o tym, że nie było tematu bo nie doszło do penetracji a poza tym to była akcja społeczna zwracająca uwagę na badania cytologiczne.
Jak @G4SHI kilka wpisów wcześniej napisał, ofiary Boxdela miały chociaż możliwość zablokowania go po jpg wirtualnej pały a ofiary Wardęgi muszą żyć z przeświadczeniem, że spocone łapy "Obrońcy Moralności" je molestowały.
Oczywiście nie bronię tu Mistrza Śląska w MMA. Knaga do dziecka to knaga do dziecka, nieważne czy jego, czy z neta, czy w zwodzie, czy żelek. Pytanie na ile jest prawdą to, że podawała się za starszą. Możemy się czepiać słowa "wystarczająco" ale to gdybanie jak zinterpretuje to prokuratura i sąd. Cytując Wardęge z wczoraj "Paulina mu powiedziała, że jej wiek był widoczny" a Baxton mówi, że tak nie było i dopóki nikt nie ma screena lub świadka, że żadnych rang nie było/były to jest to słowo przeciw słowu.
Wracając do Druida i posiłkując się jeszcze raz mądrzęjszą głową wymienionego wyżej kolegi z tagu to Sylwester Wardęga (mam nadzieję, że niedługo Sylwester W. chociaż to marzenia ściętej głowy) łapie się pod:
KK Art. 197 § 2 i 3 (inne czynnosci seksualne)
KK Art. 198 (wykorzystanie bezradności lub niezdolności do obrony - inne czynności seksualne);
KK Art. 199 (doprowadzenie do poddania się czynności seksualnej przez nadużycie zaufania lub zależności);
KK Art. 217(naruszenie nietykalności cielesnej);
KC Art. 23 i 24 (ochrona dóbr osobistych);
KW Art. 141 (obsceniczność w miejscu publicznym).
Myślę, że Watahańczykom powinno zależeć by rozliczyć wszystkich w tym ich guru skoro robił takie rzeczy.
#boxdel #wataha #nitrozyniak #famemma #dubiel #cloutmma #fagata #lexy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora