Wpis z mikrobloga

rzucam zaoczne studia na g---o kierunku administracja publiczna. 1. szkoda wydawać 400zł na coś z czego nic nie wynosze, 2. nie jestem w stanie pogodzić pracy i studiów bo pracuje również w weekendy. Z jednej strony troche szkoda, ale z drugiej strony musiałbym zaliczać jeszcze jakies g---o testy z zajęć na których mnie nie było a obecnie nie mam ani czasu, ani chęci także kończe "studencką" przygodę. skupiam sie na pracy i odkładaniu pieniędzy i może skończe za jakiś czas gównostudia dla samego papierka jak już gdzieś zawodowo zajdę. Na ten moment nie ma sensu się kopać z koniem. W Środę ide do dziekanatu i składam rezygnacje #studbaza #pracbaza #studia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_Beskid_: musiałbym sie prosić i zamieniać zmianami między ludźmi z oddziału a szczerze mi sie nie chce szczególnie, że ze studiów nic nie wynosze kierunek piekielnie nudny i siedzenie na tych studiach to wyrzucanie czasu i pieniędzy w błoto. myslalem o tym od jakiegos czasu ale teraz podjąłem ostateczną decyzje - c--j z tymi studiami
  • Odpowiedz
@asdfqwerty123 Siostra moja tak studiowała informatykę, tak jak ty pracowała jako konsultant (aczkolwiek nie w banku a u paramedyków) i nie że nie dała radę czy coś tylko rzuciła to w cholerę, popracowała trochę i doszła do wniosku że rachunkowość jest bardziej pasjonująca i potrzebna i takie skończyła. Na spokojnie posiedzisz, pomyślisz to może i sam do jakiś wniosków dojdziesz w dalszej czy bliższej przyszłości
  • Odpowiedz