Wpis z mikrobloga

@rodnekr: nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.
Nie robi polityki na ofiarach, a jak nazwiesz agitację na rzecz wsparcia TYLKO mieszkańców Kłodzka, a co z resztą miast i wsi?
  • Odpowiedz
@rodnekr: Memcen a już było dobrze... Twoja wpłata wyszła do mediów i to nie od Ciebie... Urosles w oczach, miałeś szansę jako chyba jedyny polityk zaplusowac w tej tragicznej sytuacji ale musiałeś ryj otworzyć...
  • Odpowiedz
@rodnekr: Robi politykę na powodzi, tylko w swój "against the current thing" sposób. I taki, który wymaga mniej wysiłku. A to jego "brzydzi mnie robienie polityki na tragedii" to można skomentować gromkim śmiechem xD
  • Odpowiedz
@jerzy_s dlatego zrobił wysryw o tym jaki to on nie jest lepszy od innych xD

Najlepiej byłoby zamknąć mordę, napisać "Nie mogę pomóc inaczej niż screenwplaty.jpg, was zachęcam do tego samego, wszystko w rękach naszych służb" i tyle, a nie zbijać na tym kapitał polityczny jak rzekomo ci których krytykuje, ale ty tego nie widzisz.

Czasem milczenie jest złotem
  • Odpowiedz
czekam na twój przelew. Pokaż że jesteś lepszy od Mentzena.

@jerzy_s: Misiu, ale my jesteśmy lepsi właśnie w tej kwestii, że nie chwalimy się publicznie swoją pomocą, bo nie taki jest jej cel.
  • Odpowiedz
Misiu, ale my jesteśmy lepsi właśnie w tej kwestii, że nie chwalimy się publicznie swoją pomocą, bo nie taki jest jej cel.

@wstanczyk: ale on nie chwalił się przelewem.
  • Odpowiedz
ale on nie chwalił się przelewem.

@jerzy_s: Tak, oczywiście, przypadkiem wypłynął. Poza tym odnosiłem się do twojego tekstu "No to pokaż swoją wpłatę!". Nie możesz się zdecydować, jaki fikołek trzasnąć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz