Wpis z mikrobloga

Dominika Janocha z iGenius GameChangers wprowadziła Agnieszkę Biskupską, Agnieszka wprowadziła Izę Adamczyk #izadamczyk a Izka wprowadziła np. Weronikę Kłusek i Jakuba Suskiego (kierowca ciężarówki). I takich osób wkręconych w #piramidafinandowa pod Dominiką jest już ponad 1000. Biznes się kręci. Hajs z każdego barana wpada co tydzień na konto. To jest P------E!

Dominika, Agnieszka i Iza nawet nie wchodzą na giełdę czy Forex, żeby "zarabiać online" - ich biznesem nie jest trading - tylko MLM czyli naganianie nowych naiwnych ludzi, których okłamują, że mogą łatwo zarobić duże pieniądze na kryptowalutach.

To jest oszustwo i tym zajmują się te panie - oszukiwaniem naiwnych ludzi! #oszukujo #frajerzyzmlm
SebastianDosiadlgo - Dominika Janocha z iGenius GameChangers wprowadziła Agnieszkę Bi...

źródło: 1000038760

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SebastianDosiadlgo: oj chyba nie. Akcja enrollmentu nie dotyczy tylko wprowadzania nowych osób, a również opłaceniu przez nich subskrypcji. Latała tu na tagu tabela za co zdobywa się punkty EV i takich kryteriów było znacznie więcej. Możliwe, że w jej strukturze faktycznie znajduje się tysiąc osób, ale nie bezpośrednio pod nią, tylko rozbite jest to na wiele niższych szczebli, na których znajdują się osoby, które nie zostały zwerbowane bezpośrednio przez Janochę
  • Odpowiedz
@Technick20: dokładnie tak jak piszesz. Od siebie dodam, ze ten 1000 niekoniecznie musi oznaczać aktywnych użytkowników, regularnie opłacających ten śmieszny abonament, tylko osoby w drzewku wprowadzone przez ten czas, w którym ona jest w tym syfie czyli jakieś 3 lata.
  • Odpowiedz
@ArszeMeister2: ale generalnie autor wpisu nie sugeruje, że jest inaczej. Zwyczajnie usrałem się opisu "nauczyłam od zera zarabiać już ponad tysiąc osób", sugerującym, że wszyscy są jej bezpośrednimi podopiecznymi.
  • Odpowiedz
Możliwe, że w jej strukturze faktycznie znajduje się tysiąc osób, ale nie bezpośrednio pod nią, tylko rozbite jest to na wiele niższych szczebli,

@Technick20: ale zarabia z każdej tej osoby
  • Odpowiedz
@Technick20 @ArszeMeister2 po to podalem przykład Weroniki i Jakuba z dopiskiem, że takich osób pod Dominiką, wkręconych przez nią (Agnieszka), przez tych, których ona wkreciła (Iza) jest właśnie już ponad tysiąc. Na tym polega piramida. Dominika wkręci 50 osob, więc 3 poziomy niżej będzie już 1000.

Przecież dokladnie to napisałem we wpisie.

I z każdej tej osoby, ktora płaci co miesiac dostaje procent. Tak jak założyciele GameChangers
SebastianDosiadlgo - @Technick20 @ArszeMeister2  po to podalem przykład Weroniki i Ja...

źródło: 1000038774

Pobierz
  • Odpowiedz