Aktywne Wpisy
Tommy__ +89
damienbudzik +5
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Witam,
przeglądając Państwa ofertę natrafiłem na następujący produkt: http://www.tesco.pl/produkty/kanonizacja-jana-pawla-ii/flaga-papieska . Otóż ta biało-czerwona flaga NIE JEST flagą państwową. Zgodnie z ustawą z dnia 31 stycznia 1980 r. (z p. zm.) o godle, barwach i hymnie Rzeczypospolitej Polskiej oraz o pieczęciach państwowych flagą Polski jest prostokątny płat tkaniny o barwach Rzeczypospolitej Polskiej i proporcji 5:8. Przy wysokości 70 cm długość musiałaby wynosić 112, a nie 120 cm. Proszę zatem o niewprowadzanie w błąd klientów. To biało-czerwone coś nie jest flagą państwową.
#czepiamsie
@Lajsikonik: Sprecyzujmy więc. Nie jest flagą państwową w rozumieniu tej konkretnej ustawy :-)