Aktywne Wpisy
matiKKS +27
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
oficjalniemartwa +55
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
#bekazprawakow #polityka
To nie usprawiedliwia w żaden sposób Tuska. Wokół wymiaru sprawiedliwości potrzebne jest dogadanie się wszystkich sił i restart najważniejszych instytucji plus reforma,
@camelinthejungle: Tusk nic takiego nie powiedział, polecam znaleźć cytat zamiast słuchać durnych interpretacji Mazurka
Aha, te
@WieszakKrzak gardzę Mazurkiem za brak obiektywizmu i jego bierność wobec machlojek pisu. Gardzę też Tuskiem, którego jedynym celem jest wzięcie i utrzymanie władzy, a przy okazji zrobienie dobrze grupom interesów.
@music_has_the_right_to_children wejście na główną to s---------o komórek mózgowych xD
Problemem jest to, że Tusk znalazł paliwo polityczne w postaci rozliczeń i wie, że dzięki grzaniu tematu nie musi
Teraz całe prawactwo które wcześniej srało na środku pokoju krzyczy że
@miki4ever:
Mijasz się z
@camelinthejungle: PO kombinowało zgodnie z prawem i wyrokami TK, PiS wyrokami TK sobie wytarł dupę.
@camelinthejungle: Łamali prawo zgodnie z prawem XD
to wy na siłę próbujecie w złej wierze interpretować słowa Tuska tak aby wam pasowało pod narrację
Tusk powiedział, że będzie korzystał z furtek, nieścisłości, luk w prawie(jakkolwiek by to nie nazwać) i że niektórzy prawnicy będą na to kręcić nosem
tak samo jak zrobił w sprawie wycofania podpisu - znaleźli jakiś przepis i próbują to sprzedać Sądowi. może nie mają racji i Sąd to uwali ale nie uprawnia to do twierdzenia, że Tusk zapowiedział świadome