Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +139
źródło: temp_file8054904009542961134
Pobierz
konsumatum +134
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz

W filmach gdzie ktos za granica leje imigranta to podpalacie kolejne swiwczki na torcie. U nas ludzie sie skrzykneli by pokazac przyjezdnym, ze nie ma miejsca na wprowadzanie "imigranckich zachowan" to nazywacie ich patusami.
Nikt nikogo nie zlal, nie polamal itp.
Czekam a ktorys z was bedzie plakal bo jakis szota czy inny abdel go przepchnal w kolejce.
źródło: IMG_1874
PobierzNie róbmy z tych ludzi jakiś idealistów, no chyba, że w------l taka jest xD
I dodatkowo nie mają umiejętności do bicia się, w sensie jak jakiś sebek jest naprawdę dobry to zostaje zawodowym pięściarzem albo zawodnikiem mma, gdy jest beztalenciem to zostaje mu pajacowanie na ulicy
@RudyZibi: takich agresorów jak ty to nawet powinni
Komentarz usunięty przez moderatora
@imargam_2137:
Problem polega na tym, że jeśli coś takiego się wydarzy to zobaczysz, że b0dnar (Minister Sprawiedliwości) z k0rnelukiem (Prokurator Krajowy) będą na chuju stawać w obronie ciapatych książąt. To już nie będzie ten sam model
@slapdash: Tobie stwardnieje jeszcze bardziej jak kiedyś ciapaki grupowo przeruchają ci żonę albo córkę na twoich oczach, a tobie wsadzą nóż pod żebro.
Podoba ci się jedź na zachód, do Niemiec, Francji, Szwecji, tam mają tego dobrobytu pod dostatkiem.