Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +139
źródło: temp_file8054904009542961134
Pobierz
konsumatum +134
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz

Europa dla Europejczyków.
z tęczą na ramieniu to nie Polak tylko też obcy
@facebookzprzygody: Ty myślisz, że na wojnach giną tylko żołnierze? Że jak Amerykanie zrzucali napalm w Wietnamie to ginęli od niego tylko żołnierze Wietkongu, że jak żydzi b--------ą strefę Gazy to giną tylko żołnierze Hamasu?
To co teraz dzieje się w Europie ma charakter wojny kulturowej między dwiema różnymi cywilizacjami,
Jak w Berlinie czy innej murzyńskiej wiosce na lokalnej "no-go zone" usłyszysz polskie "k----a" to jednak paradoksalnie czujesz się bezpieczniej.
Komentarz usunięty przez moderatora
Dziki kraj bez poszanowania prawa w którym troglodyci robią co chcą
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy wiecie, że to są tylko patrole? Wojna psychologiczna aby pokazać dzikusom, że jesteśmy, oni też mają sociale i widzą te nagrania i o to właśnie chodzi! Z resztą na początku zawsze jest mówione, że działamy zgodnie z literą prawa. No ale po co poszukać poczytać jak można wyzywać chłopaków od patusów z iq rozwielitki. Siedźcie na p-----e piwniczki i komentujecie te swoje