Wpis z mikrobloga

#uk #polska #migracja #bekazlewactwa anglicy to pipy i dali zrobic ze swojego kraju syf śmietnisko ale może w Polsce będziemy trochę mądrzejsi bo wciąż są u nas charakterni ludzie którzy chcą walczyć z lewactwem i niekontrolowaną migracją. brawo chłopaki - w narodzie siła. nie policja nie rządżący- oni wam nie pomogą , wręcz przeciwnie.
mamracjewieszotym - #uk #polska #migracja #bekazlewactwa anglicy to pipy i dali zrobi...
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szanuję bardzo mocno i mam nadzieję że mi się tu mudżyny i araby nie zalęgną i mam w pompce czy posądzicie mnie o rasizm.
Europa dla Europejczyków.
  • Odpowiedz
@blessed_by_swiezonka: Ty jesteś jakiś p----------y. Wiesz, że murzyni do Polski zaczęli przyjeżdzać wcześniej niż przez ostatnie kilka lat? Mamy kolejne pokolenie imigrantów, którzy się urodzili tutaj, płynnie mówią po polsku. PS niektórzy Polacy z dziada pradziada mają ciemniejszą karnację i wyglądają jak Czeczeni czy ludzie z basenu morza Śródziemnego. Ich też będziesz weryfikować na podstawie koloru skóry?
  • Odpowiedz
co ty p--------z chlopie, jasna sprawa ze te zjawiska ktore napisales tdzeba tepic, ale rozwiazaniem jest bicie kazdego za granicy? XD

@facebookzprzygody: Ty myślisz, że na wojnach giną tylko żołnierze? Że jak Amerykanie zrzucali napalm w Wietnamie to ginęli od niego tylko żołnierze Wietkongu, że jak żydzi b--------ą strefę Gazy to giną tylko żołnierze Hamasu?

To co teraz dzieje się w Europie ma charakter wojny kulturowej między dwiema różnymi cywilizacjami,
  • Odpowiedz
Polacy z każdą dekada potwierdzają że Hitler miał rację

Dziki kraj bez poszanowania prawa w którym troglodyci robią co chcą
  • Odpowiedz
@mamracjewieszotym ależ się zesrała lewoskrętna INTELIGENCJA z wykopu.
Czy wiecie, że to są tylko patrole? Wojna psychologiczna aby pokazać dzikusom, że jesteśmy, oni też mają sociale i widzą te nagrania i o to właśnie chodzi! Z resztą na początku zawsze jest mówione, że działamy zgodnie z literą prawa. No ale po co poszukać poczytać jak można wyzywać chłopaków od patusów z iq rozwielitki. Siedźcie na p-----e piwniczki i komentujecie te swoje
  • Odpowiedz