Aktywne Wpisy
jmuhha +66
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
NarciarzFarciarz +360
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
https://solid.jobs/offer/20257/angry-nerds-tech-lead-dotnet
jezu, wy tu tak żyjecie, dotnetowcy?
#programowanie #dotnet
Bo za cos trzeba zyc, trzeba cos do gara wlozyc.
Na pewno i tak kogoś znajdą. U mnie na Regulara aplikują Seniorzy w Javie w mojej firmie, a to jest korporacja finansowa.
@Ksiega_dusz: jeśli to nie jest office/hybryda to pewnie sporo tych seniorów szuka luźnego drugiego zajęcia ;-)
21-25k to spoko kasa jak na polskie realia, ale mówimy tutaj o tech leadzie, czyli szczycie kariery dla programisty w przypadku większości firmy IT, a tyle obecnie zarabia dobry glazurnik.
I stawki beda musialy pojsc w dol, nie ma innej drogi. Przeciez zadna firma IT nie placila programistom takiej kasy bo ich lubią, czy ustawa tak przewidywala, po prostu bylo znacznie mniej