Wpis z mikrobloga

Czy mozemy zlikwidować rozkłady jazdy dla autobusów w tym mieście, w szczególności dla linii 124/134? Po co udawać, że coś takiego w ogóle istnieje skoro autobusy jeżdżą jak im sie podoba? Czas w ktorym moj samochód stoi w warsztacie a ja muszę jeździć ̌ tym pseudotransportem by coś ważnego załatwić to najgorszy okres w moim życiu. Także pamiętaj obywatelu, nie truj planety, wybierz jazde bydłowozem.
#mpkwroclaw #wroclaw
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amadi52:

Ja nigdy nie zwracałem uwagi na rozkłady jazdy. Raczej wychodziłem i po prostu czekałem na to co przyjedzie pierwsze xd Niestety jest to o tyle męczące, że jak zależy mi na dotarciu na czas, to często wyjeżdżam sporo wcześniej dla pewności.
  • Odpowiedz
@amadi52: Dyskutowałem o tym ostatnio z @Domciu i kimś jeszcze.

Rozkłady w tym mieście nie mają sensu bo zwyczajnie nie są w jakikolwiek sposób miarodajne. Powinieneś mieć informację ile jeździ na godzinę i tyle plus działające tablice elektroniczne.
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan Odkąd siedzę na wykopie to temat był wałkowany setki razy. Podobny model do tego o czym piszesz lata temu widziałem na urlopie w Anglii. Prosta rozpiska, że w danym przedziale czasu Est kurs co około X minut i, że jak będą korki to może ulec zmianie. Czasem w szczycie nic nie jechało 20 minut, a potem wpadały 3 autobusu a raz. Niby lipa, ale przecież ostrzegali ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz