@chico_lachowski: każda laska chce znaleźć kogoś na findom, ale facetów chętnych na taki układ jest garstka. Zakładam że ona nikogo nie znajdzie. Ogólnie laski mają trudności ze znalezieniem kogoś do układu #sponsoring
@chico_lachowski: wiadomo, ciekawy układ dla laski bo dostaje kasę za to że istnieje, a facet ma się podniecać świadomością że ładna laska bawi się za jego pieniądze XD To istnieje ale facetów z takim fetyszem jest bardzo mało a chętnych lasek setki tysięcy
@chico_lachowski: bardzo ładna ta dziewczyna ze zdjęcia. Sponsorowalem kiedyś podobną, rzeczywiście dużo wyciągnęła ale na szczęście jedynie za spotkania.
@NetworkCartoon: z jednej strony "rozumiesz", a z drugiej obrażasz. F----z jak f----z, jak ktoś taki ma to nic na to nie poradzi. Jak ktoś ma full hajsu to nawet go nie zaboli. Jak ktoś nie ma i oddaje resztki jakiejś dupie z Internetu, to ja widzę tu obraz smutnego człowieka po prostu.
@dragon_fruit Piszesz, jakbyś był ekspertem w tej dziedzinie. Jakieś doświadczenia? :D
@MattCobosco: jedyne co mam to sporo propozycji od dziewczyn oferujących findom i sprzedaż fotek. Mnie to nie kręci i nigdy nie kupiłem ale wiem że podaż jest spora.
Do tego znam i respektuję większość fetyszy, jestem aktywny na fetlife. Ogólnie jestem otwarty na nowe
#przegryw
Ogólnie laski mają trudności ze znalezieniem kogoś do układu #sponsoring
@chico_lachowski: wiadomo, ciekawy układ dla laski bo dostaje kasę za to że istnieje, a facet ma się podniecać świadomością że ładna laska bawi się za jego pieniądze XD
To istnieje ale facetów z takim fetyszem jest bardzo mało a chętnych lasek setki tysięcy
@kraven2024: czasem nawet zdjęć nie masz, jedynie świadomość że laska wydaje twoją kasę
@NetworkCartoon: z jednej strony "rozumiesz", a z drugiej obrażasz. F----z jak f----z, jak ktoś taki ma to nic na to nie poradzi. Jak ktoś ma full hajsu to nawet go nie zaboli. Jak ktoś nie ma i oddaje resztki jakiejś dupie z Internetu, to ja widzę tu obraz smutnego człowieka po prostu.
@dragon_fruit Piszesz, jakbyś był ekspertem w tej dziedzinie. Jakieś doświadczenia? :D
@MattCobosco: jedyne co mam to sporo propozycji od dziewczyn oferujących findom i sprzedaż fotek. Mnie to nie kręci i nigdy nie kupiłem ale wiem że podaż jest spora.
Do tego znam i respektuję większość fetyszy, jestem aktywny na fetlife. Ogólnie jestem otwarty na nowe