Aktywne Wpisy
Lewusx +39
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +358
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
Na pierwszym zdjęciu mamy Pana Bartłomieja Ciążyńskiego - byłego wiceministra sprawiedliwości, który został przyłapany na tym, że za publiczne pieniądze pojechał z rodziną na wakacje i wpisał to w kilometrówki.
Zdymisjonowany, wyrzucony ze Spółek Skarbu Państwa - wyoutowany z polityki.
Na drugim zdjęciu natomiast widzimy Pana Ryszarda Czarneckiego - permanentnego złodzieja kilometrówek, który wedle tego co wpisał do Brukseli jeździł nawet ciągnikiem i tym sposobem ukradł ponad 200 tysięcy euro.
Nie spotkały go żadne konsekwencje, Ryszard był chroniony przez PiS, które mówiło o dętej aferze i wymyśle złych dziennikarzy, którzy uwzięli się na partię. W 2024 roku Ryszard kandydował do PE i rekomendował go sam Jarosław Kaczyński, który zapewne o niczym nie wiedział.
ale nie powiem który ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ha tfu na pisowskich złodziei
zesrany, po prostu spadł znowu szczebelek niżej
Toż to zwykły chwast i pasożyt.
@Kismeth: edit: sprawdziłem i tylko za samą kilometrówkę, którą ewidetnie sfałszował wyłudził 900 000 złotych. Jakby poszperać głębiej to pewnie na tej niesfałszowanej też są różne