Aktywne Wpisy
marcpol +265
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
chumojwazdziki +264
W marcu żona kupiła mi rower żeby pomóc z dietą i ćwiczeniami, zaczynałem 105kg, dziś pękło pierwsze 100km jazdy na raz, ważę dziś 78.6 #rower
#otomoto #samochody
@sontur: Nic nowego, jeszcze w dodatku relatywnie często samochody są rejestrowane na osoby z rodziny żeby unikać podatków.
@kuraku: a wiesz, że osoba prywatna nie może wystawić auta z zaznaczoną opcją "faktura vat"? xD
dopiero w opisie można to zawrzeć. Niestety otomoto jak całe olx group od kilku lat spada z jakością użyteczności.
@OrzechowyDzem dokładnie, można odsiać dobre auto od pierwszego właściciela, który miał leasing
Dzięki!
@SuperBasshunters: ta, mnie odpisują tylko tyle, że nie mogli zweryfikować czy ten vin jest błędny xD
Gdyby im zależało to by tak zrobili stronę że nie przepuszczała by ofert z błędnym/brakiem vinu, no ale pewnie połowa ogłoszeń od Januszy to by się zyski nie zgadzały więc w------e ¯_(ツ)_/¯
Ja ze swoim czekałem 2 miesiące aż sprzedam. Ale znalazł się klient.
@robiwrazenie a wiesz że VIN podają błędny np. zamieniają ostatnie znaki na iksy albo zera? Albo cały VIN złożony tylko z X jest dla otomoto ok.
Honda CBF 600 nie sv gsf er cb gsxf
XDD