Aktywne Wpisy
jmuhha +4
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +105
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Urlop, urlop, po urlopie...
W wielkim skrócie, to od wyjazdu z Warszawy wyszło 804 km, 9400 m przewyższenia. Wiem, że niektórzy takie rzeczy na strzała, ale i tak fajno rowerowo 🙃🤗
Z pobytu w Jedlinie-Zdrój nawet krótką relację pacnąłem, opatrzoną zdjęciami, dla chętnych, oto link: https://forums.rowery.org/t/nasze-wyprawy-rowerowe/34724/1786?u=abaddonlincoln
Przed była niezła gonka z ziomeczkami, m.in. z @guru8. Po za to jeszcze kwadraty taty xD
#kwadraty
Total tiles: 7789-> 8014 (+225)
Max cluster: 2680 (-)
Max square: 33x33 (-)
#squadrats
Squadratinhos: 88551 -> 91077 (+2526)
Yardinho: 3629 -> 3642 (+13)
Übersquadratinho: 25x25 (-)
#100km 14,15,16,17,18,19/2024
#rowerowyrownik #wykopfocusclub #szosa
Skrypt | Statystyki