Wpis z mikrobloga

Blanka kręciła pupą przed uczniami w Skawinie. Małopolska kuratorka oświaty wysłała kontrolę

xd #heheszki
Lujaszek - >Blanka kręciła pupą przed uczniami w Skawinie. Małopolska kuratorka oświa...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czy kręcenie dupą przez dziećmi nie podlega pod jakiś paragraf za obsceniczne (nomen omen na scenie) zachowanie?

@interpenetrate: przecież takie kręcenie dupą to odwalały 20 lat temu nastolatki na apelach szkolnych xD
  • Odpowiedz
@nobrain Nie, nikomu nie kojarzy się potrząsanie dupskiem we wciętych majtkach z seksem. To jest wymysł prawactwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) A nie czekaj

Twerking (czasem twerk[1]) – rodzaj tańca o zabarwieniu e--------m[1], który polega na rytmicznym potrząsaniu pośladkami. Taniec wywozi się z Afryki gdzie poza kopulacją nie ma większych atrakcji
  • Odpowiedz
@Lujaszek: rano jak to zobaczyłem na FB, to się zagotowałem. Powinna zostać pozwana za nieobyczajne zachowanie i płacić ze 100 000 zł. To właśnie przez bierność w takich przypadkach (i pozwalaniu na seksualizację dzieci przez gry i seriale, czemu część lewicy przyklaskuje), mamy takie problemy z OF i uzależnienieami od p---o.
  • Odpowiedz
@Lujaszek: myślę, że nikt z tej szkoły się nie spodziewał, że ta ameba intelektualna po prostu nie wyrzuci z układu "tanecznego" kręcenia dupskiem występując przed 6 latkami. Akurat jechałbym tą całą Blankę niż dyrekcję szkoły.
  • Odpowiedz