Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +47
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
Kopytnik_1 +92
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
https://x.com/Macronextcom/status/1832020996976464307
#nieruchomosci
Tylko jakoś Koalicja Deweloperska PSL i KO tego nie widzi, dziwne 🤔
Komu te akademiki za 200 tys dzieci rocznie się rodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dostępne akademiki we współczesnym standardzie zniechęca studentów do wynajmowania mieszkań, zwiększy się podaż na tym rynku.
@rzzz: zwiększy podaż ale tylko na 5 lat. Po 5 latach już nie będą chcieli mieszkań w akademiku i będzie problem z powrotem. Te akademiki to super pomysł aby już zacząć budowę i już zmniejszyć presję na rynku nieruchomości. Dzięki tym akademikom dostajemy 2-3 lata więcej czasu na budowę normalnych mieszkań.
Nie no panie, na zawsze się zwiększy. Za 5 lat trafią tam nowe roczniki. Tyle studentów co do nich trafi nie będzie zajmować mieszkań.
@rzzz: tak ale to jest tylko przesunięcie 9-10 mc budowy w Polsce. Przypominam, że 150k mieszkań by zostało uwolnionych a buduje się ponad 200k rocznie. Także problem by wrócił z powrotem. Natomiast tak jestem za tym aby akademiki były dostępne w większej ilości to można na