Aktywne Wpisy

N-Avoie +133
Jak zwykle wchodzę z rana przy kawie w gorące, żeby się porządnie wkvrwić z rana, pierwszy post to ten wyżej, 3 posty niżej ten drugi. No jaki kontrast, mimo, iż plusów ma całe szczęście więcej ten pierwszy (co jest ostatnim sygnałem, że są tu jeszcze LUDZIE i że warto się z rana wkvrwić, bo jest Ci ludzie są w stanie coś sensownego czasem napisać).
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale

źródło: 1000007509
Pobierz

sonig +94
Zawsze lubiłem sobie wypić piwka w weekend, smakują mi i taki lekki rausz jest przyjemny, zwłaszcza po weekendowych górskich wyprawach czy robocie przy drewnie. I tak sobie piwkuję już kilkanaście lat, z rozsądkiem, umiarem, nigdy nie miałem przez to żadnych nieprzyjemnych sytuacji. Dla mnie totalną abstrakcją jest, że a-----l przejmuje nad kimś kontrolę, ale to pewnie zależy od indywidualnej sytuacji konkretnej osoby. W każdym razie nie lubię pijaństwa, ale też demonizowania alkoholu.
Składka emerytalna jest większa, bo koszt pracodawcy to chyba ponad 20k :)
Zaraz jeszcze któryś mądry polityk wyjdzie i powie że trzeba 2 tysiące z tego odłożyć na IKE i 6 tysięcy na ratę mieszkania plus czynsz
@mirko_anonim: zmienić pracę gdzie Ci zaoferują B2B. Muszę zrobić to samo, mam tu super warunki i świetnie się czuję, ale inaczej się nie da
@WykopowyMiras: Nie, bo on sobie tym podatek zmniejsza.
Zlikwidowanie B2B i podwyżka podatków na UoP. Jak już nie mają gdzie uciekać z UoP, to trzeba podwyższyć podatki i golić frajerów.
No bądźże poważny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000005695
PobierzW sumie najlepiej żeby poszedł na najniższą, to wtedy klin podatkowy będzie jeszcze niższy, bo próg podatkowy do 30k to 9%