Aktywne Wpisy

Pieronek +139
tomwick55 +1
Ankieta skierowana do kobiet
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #kobiety #dziewczynybeztabu #dziewczyny #sylwetka #niebieskiepaski #ankieta #wykop #randki #s--s #zwiazki #zdrowie #pytanie #tinder
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #kobiety #dziewczynybeztabu #dziewczyny #sylwetka #niebieskiepaski #ankieta #wykop #randki #s--s #zwiazki #zdrowie #pytanie #tinder

źródło: temp_file625800459926088154
PobierzKtóry typ sylwetki męskiej Ci się podoba najbardziej?
- 1 4.6% (10)
- 2 9.6% (21)
- 3 15.6% (34)
- 4 1.8% (4)
- 5 8.7% (19)
- 6 7.3% (16)
- 7 0.5% (1)
- 8 4.6% (10)
- Jestem facetem, sprawdzam wynik 47.2% (103)
Z pomocą sztucznej inteligencji wygenerowałem kolejny kawałek muzyczny, tym razem korzystając z możliwości wcześniejszego uploadu nagranego własnego kawałka.
Materiałem wejściowym była improwizacja (po prostu zagrał melodię 🤪) mojego kumpla na gitarze basowej na melodię Zuzia lalka nieduża, z nietrafionymi akordami drugiego znajomego na gitarze. Dało to fajny Benchmark do testów dla sztucznej inteligencji, jak bardzo jest w stanie wyciągnąć z takiego materiału coś, na podstawie czego można zrobić muzykę.
A Jako że, wynik końcowy całkiem mi się spodobał że, to postanowiłem go upublicznić.
https://www.youtube.com/watch?v=HS7mD-MvN2k
#sztucznainteligencja #midjourney #sunoai
#ai #generatorfrajdy #muzyka
Właściwie miał to być eksperyment, Czy można zmusić te algorytmy do śpiewania według zadanej melodii. Coś tam niby trochę wychodziło, ale spodobała mi się ta wersja bardziej.