Aktywne Wpisy
JudzinStouner +93
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +188
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
Mądrzy myślą - "jak zwykle korekta idealna do akumulacji, w pewnym momencie będzie zwrot i pociąg znowu odjedzie, czas skupować regularnie"
Mamy już pół roku bessy i zaliczyliśmy korektę -40%, resztę pozostawiam wam.
#bitcoin #kryptowaluty
Lub lub jest drugi scenariusz amerykańska giełda do tego czasu walnie, więc wszystko walnie ;)
Więc po co mam trzymać na spadającej giełdzie? Albo rent gwarantowany 33% rok... ;) Takie są zwroty.
W Polsce też można nieźle zakombinować, można robić flipy (ja się łatwo stresuje więc chyba nie dla mnie xd , ale potencjał jest) chociaż teoretycznie flipa zrobiłem :D tylko zrobiłem refinance - kasa w kolejną i cyk.
To się nazywa fachowo zwrot nieskończony.
Pomijam już inwestowanie w jakiś biznes itp.
Tego jest od groma i to