t.....3
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
p.....7
@tom-ek12333 boze myslalem ze bez at kek
mozemy sie scigac w kreskach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
t.....3
2
t.....3
@pikachu-pikachu-2137: Tylko Twoje kreski to jest karykatura AT i coś co z czego się właśnie ludzie wyśmiewają.
Moje są proste- analiza fundamentów (USA będzie obniżać stopy), spojrzenie na kreski- wzrost a potem bull flag, potem wybicie do góry. Jest ok.

Jeżeli chodzi o Nvidię to sprawa jest prosta. Trend jest spadkowy a następny przystanek na 97-98. Nie ma co tego komplikować.
1
t.....3
@pikachu-pikachu-2137: dodatkowo RSI przy 97 będzie już nieźle schłodzone- idealny moment na wejście algorytmów i kupowanie dołka (tymczasowego).
1
ebson
@pikachu-pikachu-2137: zdecydowanie brakuje wskaźnika wpływu ciał niebieskich oraz wilgotności powietrza a te jak wiadomo są kluczowe w analizie nvda
0
p.....7
@ebson oh sorry bro z 2 godzinki dodam updatea
tylko musze poczekac az cpu przetworzy te wskazniki ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
bloodguy
@tom-ek12333: trend nie jest spadkowy to korekta w ruchu wzrostowym, wsparcie moze byc jeszcze na 786 czyli 99.50
0
t.....3
@bloodguy: Nie wiem czy widzimy to samo ale jak zrobię fibo, to ja nie widzę żadnej korelacji pomiędzy poziomami fibo a poziomami cenowymi.
0
t.....3
@tom-ek12333: Uran idzie jak po sznurku. Pytanie tylko czy zamknie lukę dolara niżej. Obecnie konferencja uranowa w Londynie. Może tam coś uradzą w związku z Kazatompromem.
0
bloodguy
@tom-ek12333 masz dokładnie 99.37
0
t.....3
@bloodguy: Gdyby spojrzeć na to na wykresie dziennym to jakaś tam korelacja istnieje, że cena się tam na chwilę zatrzymuje a potem po prostu ten poziom przebija. Jak ktoś używa dużego lewara żeby uszczknąć kawałek zysku (straty), to może mu do czegoś to służy.

Właściwe odbicie pod zakupy bez lewara widzę dopiero gdzieś w okolicach 96$
0