@pikachu-pikachu-2137: Tylko Twoje kreski to jest karykatura AT i coś co z czego się właśnie ludzie wyśmiewają. Moje są proste- analiza fundamentów (USA będzie obniżać stopy), spojrzenie na kreski- wzrost a potem bull flag, potem wybicie do góry. Jest ok.
Jeżeli chodzi o Nvidię to sprawa jest prosta. Trend jest spadkowy a następny przystanek na 97-98. Nie ma co tego komplikować.
@tom-ek12333: Uran idzie jak po sznurku. Pytanie tylko czy zamknie lukę dolara niżej. Obecnie konferencja uranowa w Londynie. Może tam coś uradzą w związku z Kazatompromem.
@bloodguy: Gdyby spojrzeć na to na wykresie dziennym to jakaś tam korelacja istnieje, że cena się tam na chwilę zatrzymuje a potem po prostu ten poziom przebija. Jak ktoś używa dużego lewara żeby uszczknąć kawałek zysku (straty), to może mu do czegoś to służy.
Właściwe odbicie pod zakupy bez lewara widzę dopiero gdzieś w okolicach 96$
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
mozemy sie scigac w kreskach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moje są proste- analiza fundamentów (USA będzie obniżać stopy), spojrzenie na kreski- wzrost a potem bull flag, potem wybicie do góry. Jest ok.
Jeżeli chodzi o Nvidię to sprawa jest prosta. Trend jest spadkowy a następny przystanek na 97-98. Nie ma co tego komplikować.
tylko musze poczekac az cpu przetworzy te wskazniki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Właściwe odbicie pod zakupy bez lewara widzę dopiero gdzieś w okolicach 96$