Aktywne Wpisy
szynall +1079
owocliczi +407
Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucenie pracy. Złamie życiorysy setki osób, które nie dość że się zadłuża to staną się pośmiewiskiem na tym tagu. To najbardziej toksyczny twór jaki powstał w internecie - mam nadzieję że jeszcze trochę i cały ten pseudobiznes skończy się banem na społecznościowkach a kolejne odnogi ośmiornicy ucinane stosowną ustawą.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
#programista15k #programowanie #korposwiat #pracait
Jakim poganiaczem niewolników jest scrum master? XD może ci skoczyć na snaka zwierzaka ta jego r-------a scrummasterska ekipa. Architekta i PO się boj xD. PO pośrednio decyduje o twojej pensji a nie scrum master. Nie wiem gdzie wy pracujecie ze scrum mastera nazywacie poganiaczem niewolników. Jakbyście o managerze mówili, to jeszcze bym zrozumiał. Że scrum masterem to ja ostatnio w ogóle rozmawiałem z 5 miesięcy temu xD.
@Flypho: w moich
We wszystkich firmach w których pracowałem scrum master pojawiał się na jakiś czas, a jak zespół ogarnął sobie samemu sposób pracy to po prostu w---------l bo już nie był potrzebny, zespół się sam wewnętrznie organizował - spotkania były prowadzone przez osobę chętną albo rotacyjnie. Nigdy nie pracowałem w firmie, w której scrum master miałby cokolwiek do gadania w kwestii np oceny jakości pracy programisty xD. Nie rozumiem, o co chodzi