Wpis z mikrobloga

@krucjan: Lepiej by bylo tam zrobic half racka skladanego do sciany i drazek przy suficie wiercony ale nie wiem czy to wynajem czy mozesz robic co chcesz. W tej kombinacji by weszła laweczka do sciany i zajelo mniej miejsca, bo tak to troche na srodku jebniete
  • Odpowiedz
@krucjan: jak moeszkałem za kawalera, to przeprowadzka oznaczała spakowanie wszystkiego do osobówki i wypakowanie w nowym mieszkaniu. Jak wprowadziła się do mnie kobieta, to do przeprowadzki potrzebna była ciężarówka, a i tak jeszcze do osobówki musieliśmy dopychać xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 24
@jegertilbake mordo najlepiej to by było mieć dom piętrowy i jedno piętro jako siłownie z pełnym profesjonalnym wyposażeniem. Oczywiście że jakbym mógł to bym wiele rzeczy inaczej zrobił, mam co mam, drążek dostałem za darmo, ławkę kupiłem za 50 zł a obciążenia ze sztangą chyba za 60 zł kupiłem kiedyś. Jestem biedny i rzeźbie jak mogę, 3/4 rzeczy w moim domu są albo z grup na FB "uwaga śmieciarka jedzie" albo
  • Odpowiedz
@krucjan: gdzie zawiesisz sztangę 150kg do siadow, eh coraz więcej amatorów się pcha do zabawy a po pierwszym siadzie plecy eksplodują, pewnie kręgosłup masz ten sam od urodzenia
  • Odpowiedz