Wpis z mikrobloga

O k---a ale afera w USA XDD
Największe prawaki i media prawackie, influencerzy otrzymywali miliony z rosji by szerzyć ich propagande.

Ciekawe ile milionów poszło do naszego kraju? Sądząc po #ator i innych tego typu youtuberach pewnie nawet #dzikitrener to pewnie gruby hajs muszą dostawać też by nawalać propagandą.
#ukraina #polska #usa #bekazprawakow #ruskapropaganda #russiahateclub #neuropa #moderacjacontent #wykop
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KIaudiuszeq: Ruska propaganda jest dosłownie wszędzie. W internecie, w polityce, w kinie. Widać, że pieniędzy nie szczędzą, jak nawet takie gównoportale jak wykop pe el zapełnione po brzegi onucami. Jak czasem wejdę na główną, to mam wrażenie że to boty gadają z trollami, a prawdziwi użytkownicy już dawno sobie odpuścili.
  • Odpowiedz
@KIaudiuszeq: Ukraińcy, wiadomo, źli banderowcy. Żadnej pomocy nie wysyłać. Putin straszny, naciśnie przycisk i wszyscy zginiemy, lepiej go nie denerwować. USA już upada, bo LGBT i lewactwo, przyszłością są tylko Chiny, kraina płynąca mlekiem i miodem. Idolem jest Grzegorz Braun, bo wprawdzie głosował przeciwko akcesji Szwecji i Finlandii do NATO, no ale to dobry chłopak, z gaśnicą goni, przynajmniej śmiesznie jest.
deletenomads - @KIaudiuszeq: Ukraińcy, wiadomo, źli banderowcy. Żadnej pomocy nie wys...

źródło: onuce

Pobierz
  • Odpowiedz
Ciekawe ile milionów poszło do naszego kraju? Sądząc po #ator i innych tego typu youtuberach pewnie nawet #dzikitrener to pewnie gruby hajs muszą dostawać też by nawalać propagandą.

@KIaudiuszeq: Tutaj można mieć akurat uzasadnione przypuszczenia, swojego czasu dość mocne pewne mniejsze i większe kanaliki siały wprost propagandę. Ator to człowiek którego sam kiedyś oglądałem (jeszcze w gimnazjum a to było lekko z 9 lat temu bo
  • Odpowiedz
Żebyś wiedział że mamy legit trolli z rosji, a moderacja im zezwala na działalność

@KIaudiuszeq: Jeśli chodzi o propagandę na wykopie to takowej akurat jest bardzo, bardzo dużo z naprawdę różnych stron. Bardzo często jak powyżej osoby za takowe odpowiedzialną mają chyba niski iloraz inteligencji i krótkie nerwy bo jak to inaczej wytłumaczyć i sami potrafią się z tego sprzedawać. Od ruskich onuc i braku czołgów pod Warszawą aż po
  • Odpowiedz
Jak czasem wejdę na główną, to mam wrażenie że to boty gadają z trollami, a prawdziwi użytkownicy już dawno sobie odpuścili.

@deletenomads: Nie, to jest akurat kwestia tego iż mentalność ludzi po prostu się zmieniła. Oczekujesz normalnej dyskusji, ale dziś przyznanie się do błędu to ujma dla większości więc całkiem spora ilość osób będzie szła w zaparte bo ich racja będzie mojsza. Do tego jest pełno zaburzonych ludzi którym nie
  • Odpowiedz
@KIaudiuszeq jem popcorn i czekam, aż ktoś dokładnie wytłumaczy na czym ta propaganda polega XD, bo 10 milionów przy kampanii wyborczej ta naprawdę są grosze. Patrząc na uwielbiany na wykopie Polymarket, to ja DOJ się nie dziwię. Jak to mówimy, in America you can indict a ham sandwich, ponieważ prokurator przedstawia ławie przysięgłych tylko swoją stronę medalu i nie ma obowiązku przedstawić wszystkich faktów.
Szkodnik1 - @KIaudiuszeq jem popcorn i czekam, aż ktoś dokładnie wytłumaczy na czym t...

źródło: temp_file392919363202448301

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 11
@KIaudiuszeq: od dawna wiadomo że Trump robiąc biznesy w Nowym Jorku miał jakieś powiązania z rosyjskimi pieniędzmi (dlug? pożyczka?) już nie pamiętam konkretnie, ale jest ten temat poruszany w filmach dokumentalnych na jego temat, jego wyborców to nie rusza że może być sterowalny przez ruskich z tego powodu
  • Odpowiedz
@KIaudiuszeq chłop co odkrył, że fjutin daje kasę na destabilizjacje krajów. Typ sobie kupił rząd niemiecki, miał wpływ na wyniki wyborów w usa, wysyła setki tysięcy emigrsntow do europy, finansuje ekoterrorystow, a teraz szok i niedowierzanie, że finansuje skrajnych prawakow. Spokojnie skrajnym lewakom też daje.
  • Odpowiedz
jem popcorn i czekam, aż ktoś dokładnie wytłumaczy na czym ta propaganda polega XD, bo 10 milionów przy kampanii wyborczej ta naprawdę są grosze. Patrząc na uwielbiany na wykopie Polymarket, to ja DOJ się nie dziwię. Jak to mówimy, in America you can indict a ham sandwich, ponieważ prokurator przedstawia ławie przysięgłych tylko swoją stronę medalu i nie ma obowiązku przedstawić wszystkich faktów.

@Szkodnik1: Wyścig wyborczy w USA jest dużo
  • Odpowiedz